Tânărul care a sustras 4.500 de euro din bancomatul Băncii Transilvania din zona Intim i-a înapoiat în această dimineață! „Mama lui a dus banii la bancă”

  de Lucian Dănilă | 5 martie 2021, 10:58 AM | Știri Arad

  0

  Uneori se întâmplă și minuni… Scriam aseară despre Adrian, un arădean care a dorit să facă o plată folosind un ATM al Băncii Transilvania, în zona Intim din Arad. Acesta a plasat suma de 4.500 de euro, iar bancomatul a eliberat un bon prin care îl anunța că suma este prea mare, astfel că nu s-a putut face alimentarea contului.

  Ajuns la birou, Adrian a observat că nu a fost alimentat contul astfel că a contactat angajații băncii. Pe camere s-a văzut cum un tânăr a sustras banii și la puțin timp după a plecat din sediul băncii. „Angajații băncii au fost foarte receptivi încă de la început și le mulțumesc că m-au ajutat”, spune Adrian. Acesta a sunat și la poliție, iar un echipaj s-a deplasat la sediul băncii pentru a urmări camerele de luat vederi și a începe o anchetă în acest caz.

  „A ieșit din sediu, s-a plimbat puțin în stânga, apoi în dreapta, a intrat din nou în bancă, după care a ieșit și a plecat”, ne povestea Adrian aseară despre reacția pe care a avut-o tânărul care a sustras banii din ATM.

  În această dimineață s-a întâmplat minunea… Mama tânărului a dus toată suma de bani la sediul băncii pentru a o înapoia păgubitului.

  „Mama băiatului a dus în această dimineață toți banii la bancă. Mulțumesc pe această cale tuturor angajaților de la Banca Transilvania care mi-au oferit tot suportul, dar și echipajului de poliție. Până la urmă e bine că s-a terminat cu bine. Probabil, băiatul s-a speriat când a văzut atâția bani. El spune că a intenționat de la început să îi restituie, dar nu știa ce trebuie să facă. Apoi, după ce a apărut și articolul din presă, mama lui s-a dus și i-a restituit”, spune Adrian.

  Citește cu click pe titlul de mai jos și:

  A sustras 4.500 de euro dintr-un bancomat din zona Intim și a dispărut! A fost filmat iar acum este așteptat să restituie banii. Poliția îi cunoaște identitatea…

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.