Despre economia României, la UAV

  de Special Arad | 3 May 2022, 9:11 PM | Educaţie

  0

  Andrei Rădulescu, director de analiză macroeconomică în Banca Transilvania, cercetător senior la Institutul de Economie Mondială, cercetător senior la Centrul de Modelare Macroeconomică al Academiei Române a fost invitatul Universității „Aurel Vlaicu” din Arad în cadrul unui proiect susținut de Ministerul Educației și derulat în parteneriat cu Banca Transilvania.

  Au participat studenți și profesori care au analizat, alături de specialistul BT, evoluțiile și perspectivele situației economice a României.

  „Ne bucurăm că am reușit alături de partenerul nostru, Banca Transilvania, și cu sprijinul Ministerului Educației să organizăm acest eveniment pentru studenți, în special pentru cei de la Științe Economice care au avut șansa de a întâlni un specialist în domeniul analizei economice”, a declarat rectorul UAV, Ramona Lile.

  „Prezența dr.Andrei Rădulescu este un real câștig pentru studenții și profesorii prezenți la eveniment. Workshop-ul a adus în dezbatere o temă care ne interesează pe fiecare în parte. Starea economică a țării ne afectează fiecăruia viața de zi cu zi, iar înțelegerea mecanismelor care îi determină evoluția, ne ajută să luăm decizii corecte”, a precizat prorectorul UAV, Teodor Cilan.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.