Din laboratoarele puterii… Țițirigă-OUT, Galiș-IN!

  de Special Arad | 22 aprilie 2014, 1:30 PM | Culise | Recomandările editorilor

  1

  Liberalul Florin Galiș a lăsat-o mai moale cu criticile la adresa primarului Gheorghe Falcă, în cadrul Consiliului local municipal Arad. Când ne-am convins de asta, ne-am mirat. Ulterior am urmărit atenți, apoi ne-am documentat, iar astăzi nu facem decât să dăm curs unei informații care circulă (nu numai) pe holurile Primăriei Arad, la PDL și la PNL.

  Înainte însă, trebuie să subliniem că, la un moment dat, primarul Gheorghe Falcă, fiind de acord cu un amendament al liberalului Galiș, a precizat ca să audă toată lumea: „Vedeți că suntem de acord și cu amendamentele Opoziției!”. Măi Ghiță, dar ce atent ești tu… să știi cu câte amendamente ale ălora  de-i consideri slugile tale în CLM, ești de acord…

  Cum spuneam, am văzut și am aflat câte ceva… și chiar e de urmărit. În laboratoarele puterii, referindu-ne la PDL, există un plan – de fapt, mai multe – aproape secret (când știu doi, nu mai e secret!) prin care, după desfășurarea alegerilor europarlamentare, viceprimarul Cătălin Țițirigă urmează să fie îndepărtat din funcție și, în locul său, să fie ales liberalul Galiș.

  De ce asta? Simplu. Pentru că PDL încearcă să facă un pol de dreapta în Arad, cu UDMR și PNL, exact cum a mai fost și în urmă cu câțiva ani, pol care să susțină consistent hotărârile propuse de primar în CLM, dar și să aducă un plus pentru alegerile prezidențiale din decembrie.

  Planul pare, de ce să nu recunoaștem, destul de hazardat, însă, fum fără foc nu iese niciodată. Oricum, Cătăline, atenție la tren! Fii cu ochi-n șase și, dacă simți ceva, dă-ți tu primul demisia! Asta ca să nu fii umilit… Sau, ca să te convingi de ceva, privește-l pe Galiș în ochi! Nu se poate să nu știe ceva…

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.