Din doi în doi ani vom avea parte de Batman și Superman

  de Special Arad | 29 April 2014, 4:50 PM | Film | Pop Culture

  0

  Zack Snyder va regiza ecranizarea cinematografică a desenelor animate „Justice League”. Lansarea peliculei va avea loc după cea a lui Batman vs. Superman.

  Un film multaşteptat de fanii DC Comics, Justice League, şi-a găsit regizorul. Într-un interviu acordat publicaţiei The Wall Street Journal, directorul internaţional de producţie al Warner Bros., Greg Silvervan, a confirmat alegerea lui Zack Snyder la cârma peliculei, dar şi că pelicula îi va urma pe marile ecrane lui Batman vs. Superman (6 mai 2016), scrie CineMagia.

  „Va fi ca o extindere semnificativă a acestui univers. Batman vs. Superman va duce către Justice League”, a explicat el şi a ţinut să menţioneze apoi că scenariul este încă în lucru şi o dată de lansare nu a fost încă stabilită. Este posibil ca filmul să nu ajungă în cinematografe mai devreme de 2018.

  Deşi nu se ştie la acest moment ce alţi supereroi, în afară de Superman şi Batman, vor mai face parte din Justice League, se pare că Cyborg are deja un loc asigurat, conform celor spuse de directorul de marketing al Warner Bros., Sue Kroll, care a mai adăugat şi că se pregăteşte un spin-off Wonder Woman, deşi nu există deocamdată un scenariu şi nu s-au făcut niciun fel de pregătiri pentru producţie. „Cu scenariul potrivit, acesta ar fi un lucru viabil”, a spus aceasta.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.