sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Dimploma „Hackerul anului”, nesăltat deocamdată de DNA, se acordă secretarului Municipiului, Lilioara Stepănescu, pentru cum a „făcut” fake un Arad întreg

  de Special Arad | 5 ianuarie 2019, 12:42 PM | Pamflet

  0

  Lilioara Stepănescu tace și face. Așa e de când a pus-o Falcă în funcția de Secretar al Municipiului Arad. Până deunăzi, Lilioara a făcut, a tăcut și nu a știut nimeni. Însă, de la finalul anului 2018, așa cam de prin toamnă, situația s-a schimbat și Stepăneasca are oareșce probleme pentru că, după o perioadă îndelungată, în sfârșit a făcut ceva și au aflat niște ofițeri și un procuror. Ulterior, am aflat și noi, iar acum știe tot Aradul că secretarul Municipiului Arad a făcut un fals grosolan, în sensul că a înlocuit un act oficial, aflat pe portalul Primăriei, cu un alt document (pe care însă nu l-a mai postat online ca să nu se afle!). Puteți afla totul, mai jos, citind motivația juriului, cu privire la întreaga tărășenie.

  De vreo câteva luni așteptăm un răspuns în baza Legii 544/2001, privind informațiile de interes public, însă madame Stepănescu a dat ordin să nu ni se spună nimic, pentru ca nu cumva asta să o acuze și mai tare. Astfel că, în ciuda faptului că am fi dorit să acordăm această DIMPLOMĂ la mișto, nu putem să o facem. Treaba e prea serioasă și situația prea „groasă”, ca să facem haz de necaz.

  În concluzie, anul 2019 se anunță greu și penal – dacă DNA își face treaba – pentru câțiva angajați din Primăria Arad, în frunte cu Lilioara, pentru că, chiar dacă au făcut-o ani de zile cu cetățenii din tot Aradul, suntem aproape convinși că li s-a cam terminat șmecheria cu „Alba-Neagra” cu publicul. Cea care le-a plăcut, vorba colegului Balint, ca la americani petrolul.

  În concluzie, Lilioara tăcea și făcea… acum tace și… fac alții!

  Motivația Juriului Special Arad: Lațul din jurul angajaților din Primăria Arad se strânge! A apărut la iveală un fals grosolan, având-o ca strateg pe Lilioara Stepănescu! Claudia Macra și Geanina Pistru – suspecte în Dosarul „Corleone”

  DIMPLOMA LILIOARA STEPANESCU

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.