marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Atenție mare! Tâlharii fac legea pe autostrada din Ungaria și Austria cu câteva zile înainte de Paște (FOTO)

  de Tudor Bogdan | 4 aprilie 2017, 12:35 PM | Internaţional | Naţional

  0

  S-a scris mult despre tâlharii români care jefuiesc participanții la traficul de pe autostrada din Ungaria și cea din Austria, indiferent de mijlocul de transport folosit. Dacă la șoferii cu autovehicule mici le înțeapă roțile, la autocare continuă jocul de alba-neagra, sau chiar buzunărelile.

  Ultima postare în acest sens îi aparține lui Alexandru Tiberiu, care, în momentul în care alimenta în benzinăria de la Nickelsdorf i-a fost înțepată roata.

   

  „ATENȚIE! La Shell-ul de la Nickelsdorf (ieșirea din Austria) acționează o trupa de tâlhari romani, azi-noapte (n.r. luni noaptea) la 01:30 in timp ce am intrat sa achit motorina mi-au înțepat roata din dreapta spate!… Norocul meu ca am observat. Am rămas sa schimb roata in stația PECO si atunci i-am văzut cum au acționat pe un autocar de Atlassib cu alba-neagra si buzunarit!”, scrie Alexandru Tiberiu Horvat pe Facebook.

  talhari

  S-a întâmplat în urmă cu aproximativ două săptămâni, la aceeași benzinărie, de la Nickelsdorf, și după aceeași rețetă despre care scriam anul trecut. 

  Anul trecut, o postare a lui Ilie Tundrea, a devenit virală pe rețelele de socializare și se referea la același lucru.

  „Ilie Tundrea

  5 Aprilie 2016 · Timișoara, Județul Timiș ·

  ATENȚIE!!!!La shellul de la nickelsdorf (ieșirea din Austria) acționează o trupa de tâlhari romani, azi-noapte la 01:30 in timp ce am intrat sa achit motorina mi-au înțepat roata din dreapta spate!!…Norocul meu ca am observat , am rămas sa schimb roata in stația PECO si atunci i-am văzut cum au acționat pe un autocar de atlasib cu alba-neagra si buzunarit!! A venit caldura si au ieșit la treaba, erau vreo 8-10…cei de la PECO ori din complicitate ori de frica nu se bagă, nu au vrut nici sa cheme poliția….eu zic sa profitam de Facebook si sa sheruim sa afle cât mai multi romani!”

  Seamănă izbitor cele două texte. În perioada care urmează se așteaptă ca mulți români săvină în țară pentru a petrece alături de familii Sărbătorile Pascale.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.