Țigani rupți în bătaie pentru alba-neagra de polițiști sub acoperire. Atenție, imagini șocante! (VIDEO)

  de - | 23 aprilie 2016, 5:54 PM | Internaţional

  1

  Înșelătoria cunoscută ca „Alba-Neagra” îi ușurează pe turiștii veniți în capitalele occidentale de sute chiar mii de euro zilnic. Doi țigani care practicau jocul „Alba-Neagra” pe stradă au căzut în plasa polițiștilor sub acoperire francezi. Polițiștii s-au dat drept turiști și i-au lăsat pe țigani să le fure banii. A fost greșeala vieții lor pentru înșelători…

  Incidentul s-a petrecut în vara anului 2015, dar filmulețul abia acum devine viral în România.

  Țiganii din țara noastră au speriat Occidentul cu jocurile de noroc gen „Alba-Neagra”,  joc care le aduce circa 500 de euro pe zi, iar în zilele bune chiar mii de euro sau lire sterline.

  După ce le-au golit buzunarele, polițiștii sub acoperire s-au năpustit asupra celor doi rromi cu pumnii și picioarele.

  Sursa: jurnalmm.ro

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.