marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  ExclusivAtenție mare la granița dintre Austria și Ungaria! Este din Arad și a fost jefuit fără a interveni cineva

  de Mihai Todoca | 12 decembrie 2018, 3:53 PM | Naţional | Recomandările editorilor | Știri Arad

  5

  Foto cu rol ilustrativ(foto: Arhivă Ziarul Unirea)

  Un român, din sursele noastre arădean, a pățit un lucru terifiant în momentul în care se întorcea de la muncă din Germania în România, pentru a-și petrece sărbătorile cu familia. Acesta plecase la muncă în Germania în urmă cu două luni pentru a câștiga mai mulți bani pentru sărbători.

  Acesta a plecat din Germania cu o cursă a firmei Pletl, iar când autocaul a trecut granița în Ungaria dinspre Austria, la o stație de alimentare OMV a făcut o pauză de 15 minute pentru realimentare.

  Conform spuselor celorlalți călători, șoferii i-au atenționat cu privire la pericolele infamului joc „alba-neagra” care se practică în special în benzinării.

  Românul păgubit s-a dat jos din autocar având în mână un plic cu bani, de unde, spune el, dorea să scoată 50 de euro pentru a face cumpărături din magazinul benzinăriei. Acesta însă s-a apropiat de jucătorii de „alba-neagra”. Cei doi infractori care îndemnau călătorii să joace au văzut plicul cu bani și i l-a smuls din mână după o scurtă îmbrânceală, iar apoi au fugit cu două mașini, una înmatriculată în Ialomița, iar cealaltă în Germania.

  „Șoferii! Să vină șoferii!”, a strigat unul dintre cei care au asistat la scenă, dar era prea târziu. Mai mult decât atât, martorii de la fața locului spun că hoții i-au amenințat pe cei de față, astfel că nu a intervenit nimeni. Suma cu care cei doi hoți au reușit să fugă este de 2.900 de euro.

  Tragem încă o dată un semnal de alarmă asupra pericolelor la care se expun cei care joacă „alba-neagra”, asta pe lângă toate avertismentele date de către compania de transport, autorități și cazurile care au creat până acum precedente.

  Până la momentul publicării acestui articol nu se știe dacă autoritățile maghiare au fost alertate de furt sau dacă s-au luat alte măsuri cu autoritățile române.

  Foto cu rol ilustrativ

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Nu estea nimic nou in astfel de cazuri. Va relatez ca este posibil să facă parte in conducerea acestui grup infracțional sa faca parte numitul Brâla , este porecla acestuia , unchiul lui este la procuratura din Arad . El locuiește în Sânnicolau Arad . A mai comis astfel de fapte in mai multe tari , Ungaria ” aici este mama in mâna cu poliția. În Germania lângă Passau. IN Austria are mai multe fapte de același gen .

   +3 voturi
   +1
   -1
  2. Sa vorbit si se vorbeste in continuare cat de periculoase sunt cele doua parcari, prima, cea din granita dintre austria si ungaria, acel shell blestemat si prima parcare din ungaria, statie de carburant moll. O vina au si cei pagubiti, cine ii pune sa scoata portofelul plin de bani( poate vor sa se dea mari, ia uite ce am eu aici). Atentie mare, foarte mare atentie in aceste doua parcari. Cat despre politie, stati linistiti ca nu fac nimic, nici ungurul nici austriacul, doar in cazul cand ar fi vorba de cetateni de ai lor. Poate doar la ceva mai grav s-ar baga.

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.