duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Diego Lorenzi, două postări, o singură plecare… Brazilianul s-a despărțit de UTA chiar de ziua sa

  de Lucian Dănilă | 27 ianuarie 2020, 5:02 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  A venit în vară la UTA și era anunțat ca unul dintre cei mai importanți jucători din noul proiect gândit de Gyuszi Balint și Bogdan Apostu. Sosit din Brazilia, Diego era, fără îndoială, unul dintre cel mai bine plătiți jucători din lot.

  Startul campionatului a fost unul de bun augur. Titular în primele meciuri, Lorenzi a devenit repede și unul dintre principalii realizatori, având goluri marcate pe „OZN Arena” din Ploiești, dar și o dublă cu Snagovul. Apoi, prestațiile sale au fost din ce în ce mai șterse, iar Balint nu a mai văzut în el jucătorul care să dea siguranță la mijlocul terenului. În acea zonă au fost tot mai des folosiți juniorii Hrezdac și Isac, cei doi care susțineau eforturile lui Romario Moise. Lorenzi a intrat mai mult în meciurile în care cei enumareați mai sus erau suspendați sau accidentați.

  Brazilianul s-a mai lovit de o problemă. Deși nu era pentru prima dată în cariera sa în Europa, pe Diego l-a doborât dorul de casă, mai ales că este tatăl unei fetițe.

  Astfel, astăzi a fost cel mai des pomenit jucător pe pagina de facebook a clubului UTA. Chiar astăzi, Diego Lorenzi împlinește 30 de ani, iar clubul i-a urat „La mulți ani!” încă de dimineață. La câteva ore după postare, pe pagina de Facebook UTA Arad a mai apărut una în care era anunțată despărțirea de jucător. Această ultimă postare a apărut și pe site-ul oficial al grupării.

  lorenzi 2

  „Conducerea clubului și mijlocașul brazilian au ajuns, astăzi, pe cale amiabilă, la un acord de încetare a colaborării. Mulțumim, Diego Lorenzi, pentru perioada petrecută alături de noi și mult succes în etapele viitoare ale carierei!”

  Va resimți UTA plecarea brazilianului? Rămâne de văzut, dar zona în care a evoluat Lorenzi a fost poate cea mai bine acoperită în cadrul lotului arădean. Așa cum am scris, acolo pot evolua Romario Moise, Hrezdac, Isac, dar și recuperatul Cristian Pușcaș. În caz de forță majoră, pe acel post a avut evoluții bune chiar și Cristian Melinte.

  lorenzi 3

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.