marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Destinul tragic al tinerei copilot, la primul ei zbor. Drama care a marcat o lume întreagă (FOTO + VIDEO)

  de - | 3 decembrie 2016, 5:38 PM | Internaţional

  0

  Noi detalii emoţionante despre tragedia petrecută în urmă cu 4 zile în Columbia ies la iveală, scrie ProSport.

  Au fost date publicităţii imagini surprinse în avionul prăbuşit în apropiere de Medellin, cu puţin timp înainte de decolare, însă cea mai cutremurătoare veste pentru întreaga lume a fost că unul dintre copiloţi, tânăra Sisy Arias (29 de ani), se afla, conform Daily Mail, la primul ei zbor în această calitate pe o cursă civilă.

  În clipul publicat pe internet apar cadre surprinse în aeronavă cu jucătorii formaţiei Chapecoense, dar şi interviuri oferite Sisy Arias şi un coleg din echipaj.

  „LAMIA (n.r. compania aeriană) transportă adesea echipe de fotbal, în acest caz pe Chapeco, pentru a-i duce Medellin, Columbia. Suntem gata să le oferim cele mai bune servicii şi e important să ştie că o companie boliviană îi duce la Medellin, chiar dacă ei sunt din Brazilia”, spune tânăra de 29 de ani în clipul de mai jos.

  „O echipă mare care a pornit de jos şi acum a reuşit să ajungă până în finală. E a doua oară când îi transportăm. Prima dată a fost când au ajuns în sferturi, la Barranquilla, Columbia. Acum călătoresc pentru a juca finala Copa Sodamericana 2016. Merg acolo cu multe speranţe şi cu mult noroc. Cred că ne vom întoarce cu un rezultat bun”, e reacţia altui membru al echipajului, completat de atacantul Everton dos Santos Goncalves: „E o finală foarte importantă pentru noi şi faptul că suntem duşi acolo de LAMIA face ca lucrurile să fie în regulă”.

  fav

  Sisy Arias (foto jos) a vorbit înainte de primul şi, din păcate, ultimul ei zbor în calitate de copilot pe o cursă comercială de pasageri.

  Avionul în care se afla şi echipa braziliană de primă ligă Chapecoense s-a prăbuşit în cursul nopţii de luni spre marţi, la 30 de kilometri de Medellin. Bilanţul a fost de 71 de morţi şi şase supravieţuitori.

  ta1ta2

  Sursa: ProSport

  Citește și Un avion cu 81 de pasageri, printre care o echipă de fotbal și jurnaliști brazilieni, s-a prăbușit în Columbia, înainte de aterizarea în Medellin

  Citește și Bucuria dinaintea morții! Imagini care astăzi par incredibile (VIDEO)

  Citește și Filmul unei imense tragedii! Dispariția unei echipe care tocmai a câștigat Copa Sudamericana 2016 (VIDEO-FOTO)

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.