duminicã, 10 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Bucuria dinaintea morții! Imagini care astăzi par incredibile (VIDEO)

  de Lucian Dănilă | 29 noiembrie 2016, 6:07 PM | Sport

  0

  Este incredibil cât de vulnerabili suntem cu toții în fața morții. În urmă cu cinci zile, Chapecoense, gruparea braziliană de fotbal dispărută în tragedia de lângă Medellin, sărbătorea cel mai mare succes din istoria sa.

  În urmă cu cinci zile, pe 24 noiembrie, Chapecoense termina la egalitate, scor 0-0, cu argentinienii de la San Lorenzo. A fost meciul portarului Danilo, cel care a murit astăzi la spital, după ce inițial a supraviețuit prăbușirii. În tur, în Argentina, a fost 1-1, astfel că Chapecoense s-a calificat în finală unde urma să întâlnească astăzi, în meci tur, formația columbiană Atletico Nacional Medellin.

  Bucuria din vestiar a fost enormă. Niciunul nu știa că această calificare, prin turnura evenimentelor, le va aduce moartea. Dacă Chapecoense nu s-ar fi calificat, echipa, jucătorii și conducătorii ei, nu mai făceau acest drum spre Columbia, spre moarte.

  Doar trei jucători au supraviețuit…

  Așa cum am mai scris într-un alt articol, clubul Atletico Nacional Medellin a trimis un comunicat prin care dorește sărenunțe la a se mai juca această finală, trofeul urmând a fi înmânat celor de la Chapecoense.

  CITEȘTE ȘI:

  Filmul unei imense tragedii! Dispariția unei echipe care tocmai a câștigat Copa Sudamericana 2016 (VIDEO-FOTO)

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.