sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Desley Ubbink: „Nu sunt prost să vorbesc cu alți jucători să dinamitez vestiarul”

  de Lucian Dănilă | 21 august 2022, 7:00 PM | Sport

  0

  Ca și în cazul articolului precedent, în care Idriz Batha, jucătorul albanez din lotul echipei UTA, a avut o reacție la cele scrise astăzi de GSP.ro referitor la un posibil conflict între anumiți jucători și antrenorul Ilie Poenaru, de data aceasta Desley Ubbink a avut și el un răspuns la toate cele scrise.

  Nu știu de unde au apărut astfel de cuvinte, dar eu nu am spus așa ceva și nici nu am fost nervos că nu am jucat. Știam de la începutul săptămânii și eram ok cu chestia asta, plus că reveneam după o mică accidentare. Nu înțeleg de ce vor să înceapă un scandal, dar eu nu am spus asta niciodată.

  Cred că e mai ușor să se folosească de numele meu acuma pentru că eram în situația de a pleca și nu am jucat titular ultimele două meciuri.

  Nu sunt prost să vorbesc cu alți jucători să dinamitez vestiarul, eu doresc tot binele clubului și echipei chiar dacă nu sunt eu, îmi doresc ca echipa să câștige.

  Nu cred ca este nicio tensiune în vestiar. Normal, tot timpul vor exista jucători nemulțumiți că nu joacă, dar așa e fotbalul. Puteți vedea că suntem în creștere. Cu Rapid meritam mai mult, dar nu este niciun fel de tensiune în vestiar”, spune Ubbink pentru pagina de Facebook a clubului UTA Arad.

  De când am venit la această echipă, nu am avut niciun conflict cu absolut nimeni. Nu sunt un tip conflictual, mie îmi place disciplina. Nu știu cine vrea să ne destabilizeze, dar n-o să reușească, pentru că am un vestiar puternic. Suntem în creștere și vreau să le transmit celor cărora nu le convine ce fac eu sau nu sunt de acord cu principiile mele că pot să plece! Cine e frustrat poate să plece! Nu a existat niciun conflict cu absolut nimeni”.

  Eu am o relație extrem de deschisă cu Desley Ubbink. Așa cum o am și cu restul jucătorilor. Este adevărat că am avut o discuție față-n față cu el și i-am transmis ce am avut de transmis. La fel, el mi-a spus ce-și dorește și cum se prezenta situația lui în momentul respectiv. Nu vreau să intru în detalii, pentru că a fost vorba de o discuție privată. Eu am discuții deschise cu jucătorii mei, comunicăm și încercăm să reglăm situația. Așa a fost și acum când am discutat cu el și nu a fost absolut niciun conflict” (Ilie Poenaru, antrenor UTA, pentru GSP.ro).

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.