Deputat PSD, cercetat că a dat cu mașina peste oameni! Au stat la declarații până la 3 dimineața | Video

  de - | 7 December 2017, 12:29 PM | Naţional

  0

  Ioan Terea, deputat PSD de Sibiu, este cercetat penal după incidentul de aseară, în care au fost implicaţi şi doi protestatari. Aceştia acuză că au fost loviţi cu maşina, iar unul dintre ei a solicitat să fie dus la spital, acuzând dureri la un braţ. În replică, Ioan Terea afirmă că cei doi s-au aruncat pur şi simplu în faţa maşinii. Poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală, care va fi înaintat Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în urma incidentului petrecut, miercuri seară, în apropierea Palatului Parlamentului, în care au fost implicaţi doi protestatari şi deputatul PSD, Ioan Terea, care ieşea din zona Parlamentului.

  Ioan Terea a explicat că el nu a lovit niciun protestatar cu maşina şia dat vina pe aceştia, care i-ar fi lovit maşina şi s-ar fi aruncat pe capotă. „SPP-istul mi-a spus că ar fi bine să ies prin partea stângă, nu ieşirea principală, fiindcă partea dreaptă este blocată de protestatari. La ieşire pe poartă, când au văzut permisul de acces, au luat foc. Mi-au încojurat maşina, unii dădeau cu pumnii. Maşina era oprită. Ea este lovită, tot impactul este pe partea dreaptă. Pe botul maşinii nu s-a găsit nicio urmă. Unul dintre ei s-a aruncat pe capotă, se ţinea de oglindă. Nu ştiu dacă a căzut sau nu. După cinci metri am oprit maşina şi am aşteptat să vină Brigada Rutieră”, a spus Terea, la Antena3.

  În ultimii 27 de ani mentalitatea bolșevică s-a perpetuat. Acest parlamentar de Sibiu se crede stăpân și pe trecere de pietoni. Împinge pe un protestatar cu mașina, apoi îl ia pe al doilea(Cristian Mihai Dide) direct pe capota! Dacă nu ești cu ei te calcă cu mașina și apoi poate mută trecerea de pietoni iar când nu se poate se plâng pe la televiziuni…
  Poate întelegem înverșunarea și miza lor!

  Posted by Vis3z on Wednesday, December 6, 2017

  sursa: adevărul

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.