Au pescuit ilegal în „balta” de la Zăbrani, iar acum sunt cercetați de polițiști

  de Special Arad | 12 February 2020, 11:46 AM | Știri Arad | Zăbrani

  0

  arhivă

  În seara zilei de 11 februarie, polițiștii Secției 7 Rurală Lipova au fost sesizați despre faptul că două persoane pescuiesc pe o baltă de pe raza localității Zăbrani.

  Ajunși la fața locului, polițiștii au găsit un bărbat de 43 de ani, din Zăbrani, care pescuia prin metoda „greblare”, având asupra sa o undiță cu două cârlige de pescuit de tip „ancoră”, un al doilea reușind să fugă la vederea polițiștilor. A fost depistat și identificat ulterior, în persoana unui bărbat de 39 de ani, din Zăbrani.

  În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că cei doi ar fi pescuit atât în balta de pe raza localității cât și în râul Mureș, fiind cercetați pentru pescuit fără licență, conform O.U.G. 23/2008.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.