sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  ExclusivDemisie de răsunet în Arad! Directorul executiv al Astra Rail, Bernd Böse, pleacă din societate!

  de Mihai Todoca | 25 martie 2019, 1:09 PM | Business | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  În 2016 Profit Insider anunța că firma Astra Rail Industries va fuziona cu firma americană The Greenbrier Companies, într-o tranzacție evaluată la peste 60 milioane de euro. Acest lucru s-a întâmplat, iar firma americană a ajuns să dețină 75 % din acțiunile companiei Astra Rail. Ca urmare a acestei fuziuni, Bernd Böse, directorul general al Astra Rail Industrie, a preluat șefia executivă a noii companii și a deținut și funcția de președinte al Consiliului de Administrație.

  Din informațiile pe care le deținem, Böse a anunțat în urmă cu scurt timp că demisionează din funcția de director executiv (CEO) al companiei începând cu 1 aprilie, invocând motive personale.

  Postul este vacant, momentan, însă ocuparea lui, cel mai probabil, se va face în scurt timp și va fi cineva din interiorul companiei, cel mai probabil un american.

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.