Lovitură financiară dată de Astra Rail Industries Arad, frații Dedeman și proprietarul Mobexpert: au preluat cel mai mare operator portuar!

  de Special Arad | 30 septembrie 2019, 12:54 PM | Business | Naţional

  0

  Prin intermediul platformei ROCA, frații Dedeman, Dan Șucu (proprietarul grupului Mobexpert) și producătorul de vagoane Astra Rail Industries din Arad au preluat operatorul portuar Romcargo Maritim, companie care gestionează 90% din fluxurile maritime de vehicule pentru pasageri și utilitare din Romania, incluzând Dacia, Renault, Ford și Mitsubishi, operând cel mai mare terminal Ro-Ro din portul Constanța, transmite Profit.ro.

  În spațiul de 85.000 metri pătrați gestionat în Portul Constanța, Romcargo Maritim are o capacitate de stocare de 7.500 de unități simultan, poate opera 25.000 vehicule pe lună, o cale ferată cu 3 linii și posibilitatea de a opera simultan 2 trenuri de câte 21 vagoane fiecare și o dană cu lungimea de 200 metri.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.