sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Update Incendiu în clădirea Astra Rail Greenbrier

  de Special Arad | 16 ianuarie 2024, 9:36 PM | Știri Arad

  0

  Imagine cu rol ilustrativ (foto: greenbrier-europe.com)

  ISU (Inspectoratul pentru Situații de Urgență) Arad anunță că pompierii sunt solicitați pentru stingerea unui incendiu izbucnit în incinta unei societăți comerciale din municipiul Arad, pe Calea Aurel Vlaicu, mai exact Astra Rail Greenbrier.

  Intervin pompierii militari ai Detașamentului Arad cu două autospeciale de stingere, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțimi și o ambulanță SMURD.

  Incendiul se manifestă în incinta clădirii de birouri a companiei Astra Rail Greenbrier, la vestiare, pe o suprafață de 30 metri pătrați.

  Din primele informații, nu sunt înregistrate victime, toți angajații s-au autoevacuat.

  ISU informează că se acționează pentru ventilarea încăperii concomitent cu acțiunea de stingere.

  UPDATE

  Incendiul a fost localizat, anunță ISU Arad, dar se acționează în continuare pentru ventilarea corpului de clădire și evacuarea fumului.

  Angajații societății, 40 de persoane care se aflau în corpul de clădire unde s-a produs incendiul, s-au autoevacuat în condiții de siguranță.

  De asemenea, alți 13 angajați care se aflau în alt corp al clădirii, au părăsit incinta.

  Nu sunt persoane care să necesite îngrijiri medicale.

  UPDATE

  Incendiul a fost stins în limitele găsite, la ora 22:30, iar cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind efectul termic, generat de modificare poziției normale a mijloacelor de încălzire.

  În speță, un panou radiant amplasat pe tavanul încăperii, s-a desprins, căzând pe un corp de mobilă din lemn, generând astfel incendiul.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.