Decizie îngrijoratoare! Putin cheamă acasă mii de familii de diplomați ruși din toată lumea

  de - | 14 octombrie 2016, 12:01 AM | Internaţional

  0

  Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a cerut oficialilor țării și diplomaților ruși din toată lumea să-și cheme acasă rudele plecate la muncă în străinătate. Decizia președintelui rus vine în urma unor tensiuni uriașe, tensiuni pe seama cărora se preconizează un Al Treilea Război Mondial.

  Recomandarea lui putin se adresează politicienilor și oficialilor de rang înalt, potrivit dailymail.co.uk.

  Publicația britanică citează mai mulți analiști politici, printre care și analiști ruși, care susțin că decizia face parte dintr-un pachet standard de măsuri pentru pregătirea elitelor pentru un mare război.

  Tototată, este interesant că acest anunț a fost făcut publică după ce Vladimir Putin și-a anunțat vizita oficială în Franța, în contextul în care Rusia a fost aspru criticată pentru rolul pe care îl are în conflictul din Siria.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.