marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  De săptămâna viitoare, cei vaccinați anti-Covid sunt așteptați pentru administrarea celei de a doua doze

  de Special Arad | 19 ianuarie 2021, 2:26 PM | Coronavirus | Sănătate | Știri Arad

  0

  De luni, 25 ianuarie, la nivelul centrelor de vaccinare împotriva virusului SARS CoV-2, din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, începe etapa de administrare a dozei de rapel.

  Persoanele care s-au vaccinat începând cu data de 4 ianuarie trebuie să se prezinte, la interval de 21 de zile, în același centru în care au primit și prima doză, fără să fie necesară o programare.

  În paralel, în centrul de vaccinare din strada Stephan Ludwig Roth se efectuează vaccinarea pentru persoanele care se încadrează în etapa a II-a.

  Din 25 ianuarie, doza de rapel se administrează în centrele din strada Andrenyi Karoly, nr 2-4 – cu acces prin ambulatoriu, din Piața Mihai Viteazu nr. 7-8, din Bulevardul Revoluției – Policlinica Dacia, respectiv din strada Stephan Ludwig Roth nr. 2.

  Astfel, luni se vor prezenta, pentru rapel, persoanele cărora li s-a efectuat prima doză pe data de 4 ianuarie, marți (26 ianuarie), persoanele care s-au vaccinat pe 5 ianuarie, miercuri (27 ianuarie), persoanele cărora li s-a administrat prima doză pe data de 6 ianuarie, pe 28 ianuarie sunt așteptate persoanele vaccinate pe 7 ianuarie, iar vineri, 29 ianuarie – persoanele vaccinate cu prima doză pe data de 8 ianuarie.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.