De săptămâna viitoare, cei vaccinați anti-Covid sunt așteptați pentru administrarea celei de a doua doze

  de Special Arad | 19 ianuarie 2021, 2:26 PM | Coronavirus | Sănătate | Știri Arad

  0

  De luni, 25 ianuarie, la nivelul centrelor de vaccinare împotriva virusului SARS CoV-2, din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, începe etapa de administrare a dozei de rapel.

  Persoanele care s-au vaccinat începând cu data de 4 ianuarie trebuie să se prezinte, la interval de 21 de zile, în același centru în care au primit și prima doză, fără să fie necesară o programare.

  În paralel, în centrul de vaccinare din strada Stephan Ludwig Roth se efectuează vaccinarea pentru persoanele care se încadrează în etapa a II-a.

  Din 25 ianuarie, doza de rapel se administrează în centrele din strada Andrenyi Karoly, nr 2-4 – cu acces prin ambulatoriu, din Piața Mihai Viteazu nr. 7-8, din Bulevardul Revoluției – Policlinica Dacia, respectiv din strada Stephan Ludwig Roth nr. 2.

  Astfel, luni se vor prezenta, pentru rapel, persoanele cărora li s-a efectuat prima doză pe data de 4 ianuarie, marți (26 ianuarie), persoanele care s-au vaccinat pe 5 ianuarie, miercuri (27 ianuarie), persoanele cărora li s-a administrat prima doză pe data de 6 ianuarie, pe 28 ianuarie sunt așteptate persoanele vaccinate pe 7 ianuarie, iar vineri, 29 ianuarie – persoanele vaccinate cu prima doză pe data de 8 ianuarie.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.