miercuri, 6 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  De opt ori campion mondial, Leandro Lo a fost împușcat în cap și e în moarte cerebrală

  de - | 8 august 2022, 9:12 AM | Sport

  0

  Leandro Lo, unul din cei mai mari campioni de Jiu Jitsu din toate timpurile, a fost împușcat în cap și a intrat în moarte cerebrală. Sportivul a fost împușcat în cap într-un club de noapte din Sao Paulo, relatează BBC.

  Lo, în vârstă de 33 de ani, se afla într-un club din cartierul Saude când ar fi fost împușcat de un polițist aflat în timpul liber, care a fugit și este acum căutat de colegii lui.

  Lo a fost dus la spital, unde a fost declarat în moarte cerebrală câteva ore mai târziu.

  Leandro a fost unul dintre cei mai de succes campioni de Jiu Jitsu din toate timpurile, câștigând Campionatele Mondiale de opt ori. Potrivit unui raport al poliției citat de presa locală, Lo – al cărui nume complet este Leandro Lo Pereira do Nascimento – a fost abordat de polițist în timp ce se afla cu prietenii la Clube Sirio – un club sportiv din sudul capitalei. Martorii au spus că polițistul a început să facă gesturi de amenințare cu o sticlă la masă. Lo l-a imobilizat și i-a spus să plece. Polițistul ar fi scos apoi o armă și l-ar fi împușcat pe Lo în frunte, potrivit poliției.

  Lo a fost dus de urgență la spital, unde a fost declarat în moarte cerebrală, potrivit avocatului familiei sale, care a precizat că starea lui este ireversibilă.

  A fost deschisă o anchetă pentru tentativă de omor, iar poliția îl caută pe suspect.

  Lo a câștigat Campionatele Mondiale de opt ori în trei clase de greutate diferite, un record al tuturor timpurilor, scrie digisport.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.