luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

  De la desene animate, la o casă. De la un tort aniversar, la meseria de polițist. Denis a împlinit șapte ani, iar polițiștii arădeni i-au făcut o surpriză

  de Mihai Todoca | 26 martie 2021, 12:13 PM | Povești despre oameni | Recomandările editorilor

  0

  Cine îl cunoaște pe Denis, îi cunaște și povestea de viață. Chiar dacă e una scurtă a fost plină de neajunsuri și parcă lipsită de noroc. Asta până când un arădean a aflat de el și a dorit doar să îl ajute, făcând cumva ca micuțul să aibă cablu pentru a se uita la desene.

  Arpi Nistor, pe care la fel mulți arădeni îl știu, a fost cel care a dorit să facă un gest mic, dar care până la urmă s-a cristalizat în construirea unei noi case pentru Denis și bunica lui. Acesta a avut și primit ajutor din partea societății civile, iar fiecare ban donat a fost contabilizat, facturile și ordinele de plată fiind publicate pe facebook.

  Iată că azi, Denis a ajuns la vârsta de șapte ani. O vârstă frumoasă, o vârstă de aur, o vârstă numai bună pentru : „E pentru prima dată când…”

  La o asemenea aniversare, bineînțeles că Denis, care-și dorește să se facă polițist a avut parte de un tort. Doar că tortul a fost mai special, acesa fiind adus de polițiștii din cadrul IPJ Arad:

  „Visul lui Denis, de la 3 ani, este să fie colegul nostru.

  Astăzi, am vrut să-i facem ziua mai frumoasă, sărbătorind alături de el împlinirea celor 7 anișori.

  La mulți ani, Denis! Să fii fericit și sănătos și să înveți bine, iar când va veni vremea, să ne fii coleg!”

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.