De la „Comisia de Apărare și Ordine Publică”, la Zoo: președintele PSD, Dorel Căprar – „un nou bizon parlamentar” (Video)

  de Mihai Todoca | 9 februarie 2018, 2:01 PM | Strada | Topic special

  8

  Președintele PSD Arad, Dorel Căprar, a ținut cu tot dinadinsul să ne arate că pentru politicieni regulile de circulație (și nu numai…) contează cât negru sub unghie. Astăzi, deputatul, președintele Comisiei de Apărare și Ordine Publică din Camera Deputaților, a fost luat la întrebări – pe bună dreptate – de un cetățean din Arad, pentru că a parcat… ca bizonul, în fața sediului PSD Arad, pe loc de oprire interzis.

  Arădeanul care l-a surprins cu camera video pe Dorel Căprar, când acesta se îndrepta spre mașină ca să plece, spune că a fost la Poliția Locală Arad (care are birou și în curte unde are sediul și PSD) că să i se dea o explicație referitoare la masinile parcate din față:

  „Am fost trimis la Palatul Cenad, camera 5, ca să depun o plângere în scris, pe strada am vorbit cu un echipaj de la rutieră. Au zis să sun la 112, cei de la 112 au spus să merg la locală… L-am intrebat pe domnul Dorel Caprar de ce a parcat mașina pe parcarea interzisă, răspunsul il vedeti si in video: «NU EU AM PARCAT».

  Nu știm cum o să reacționeze primarul Falcă la auzul reacției Poliției Locale Arad, care, în loc să îl amendeze (așa cum procedează cu orice arădean de rând) pe președintele PSD Arad pentru parcarea gen «unde vreau eu că sunt tare!», l-a trimis la plimbare pe reclamant…”

  Foto/Video: Ne cerem scuze pentru calitatea filmului si a fotografiilor, dar vă certificăm că Dorel Căprar este… bizonul, acesta ieșind din sediul partidului însoțit de alți membri, semn că a participat la o ședință.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Ete ma, dar neste Range Rovere si alte masini stechere parcate prin centru pe trotuare pe locuri interzise, nu prea apar in presa? Ca sa nu mai vorbesc de un Tiguan bagat in cladirea primariei mai gata, vorba aia…cat jurnalism si responsabilitate civica, sa suni la locala..doar uneori…

   --6 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.