duminicã, 1 octombrie, 2023

Special Arad Logo

  De Dragobete, celebrează iubirea românește cu șlagăre nemuritoare la Filarmonica Arad

  de Special Arad | 17 februarie 2023, 9:28 AM | Cultură

  0

  De Dragobete, sărbătoarea tradițională românească a iubirii, Filarmonica Arad organizează un concert romantic în care publicul va putea auzi melodii celebre din repertoriul românesc, precum „Strada Speranței”, „Copacul”, ori „Tu ești primăvara mea”, în aranjamentul maestrului Sabin Pauza. Biletele au fost puse spre vânzare și pot fi achiziționate atât online, cât și direct de la casieria instituției de cultură.

  „Păstrăm tradițiile, iar Dragobetele rămâne pentru noi prilej de sărbătoare și de cântec!
  Ne despărțim de lunii iubirii în seara de 23 februarie și vă chemăm la o întâlnire cu refrene nemuritoare, cântece și texte închinate celor care iubesc. Să-mi cânți un cântec de iubire, Cel mai frumos tango, De-ai fi tu salcie la mal, Unde erai?, Oameni, Copacul, Strada Speranței, Un albastru infinit, Ani de liceu, Tu ești primăvara mea, sunt câteva dintre melodiile pe care le puteți asculta în ultima joi de februarie, la ora 19.00, în programul corului academic dirijat de Robert Daniel Rădoiaș. Le interpretăm în armonizările dăruite nouă de Sabin Păutza, pe un suport instrumental realizat de Cosmin Harbei (chitară electrică), Romeo Sălăjan (chitară bas), Mario Florescu (percuție) și Sorin Dogariu (pian).
  Vă așteptăm să veniți, să cântați și să fredonați împreună cu noi!
  BILETELE pot fi achiziționate online, de pe site-ul www.bilete.ro (AICI) sau de la casieria Filarmonicii în timpul programului anunțat:
  Luni:09:00 – 13:00,
  Marți 09:00 – 13:00,
  Miercuri 12:00 – 16:00,
  Joi 09:00 – 13:00; 17:00 – 18:45,
  în zi de concert 09:00 – 13:00 și 17:00 – 18:45”, transmite Filarmonica Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.