„De drag, pentru Arad”, Caravana vaccinării merge în weekend la Ineu, Pâncota și Sântana

  de Special Arad | 12 mai 2021, 1:22 PM | Sănătate | Știri Arad

  0

  Comunicat. Centrul mobil de vaccinare, pus la dispoziția Direcției de Sănătate Publică și a celorlalte instituții arădene implicate în campania de vaccinare a populației împotriva COVID-19, de către filială locală a Clubului Rotary împreună cu Universitatea de Vest Vasile Goldiș Arad, va fi deplasat vineri, sâmbătă și duminică în trei orașe arădene în cadrul unei Caravane a vaccinării, proiect susținut de entitățile amintite alături de Consiliul Județean Arad, Instituția Prefectului – Județul Arad și primăriile orașelor: Ineu, Pâncota și Sântana.

  Programul Caravanei va fi următorul:

  Vineri, 14 mai 2021, orașul Ineu, între orele 800-1400;

  Sâmbătă, 15 mai 2021, orașul Pâncota, între orele 800-1400;

  Duminică, 16 mai 2021, orașul Sântana, , între orele 800-1400.

  Centrul mobil de vaccinare va fi amplasat în locuri puse la dispoziție de cele trei primării, în apropierea târgurilor tradiționale din fiecare oraș. Vaccinurile utilizate în Centrul mobil de vaccinare vor fi cele produse de compania Pfizer Biontech (la Ineu și Pâncota), respectiv Moderna (la Sântana) iar rapelul la 21 (Pfizer), respectiv 28 de zile (Moderna) va putea fi efectuat în centrele de vaccinare deschise deja în cele trei orașe.

  Caravana vaccinării în localități din Județul Arad este un proiect desfășurat sub egida sloganului „De drag pentru Arad”, inițiativă a Nucleului Județean de Coordonare a Activităților de Vaccinare la nivelul județului Arad. În funcție de programul stabilit pentru Centrul mobil de vaccinare, Caravana vaccinării în localități din județul Arad va continua în următoarele săptămâni și în alte orașe sau comune.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.