vineri, 19 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  David Miculescu: „Acele zvonuri nu sunt adevărate”

  de Lucian Dănilă | 18 februarie 2022, 8:16 PM | Sport

  0

  David Miculescu a avut o evoluție modestă în jocul cu FC U Craiova și a fost înlocuit în minutul 60 de antrenorul Ionuț Badea cu canadianul Easton Ongaro, cel care avea să marcheze în prelungiri golul egalizator.

  La interviurile de după meci, „Micu” a spus că a fost înștiințat de club că există o ofertă pentru el, dar totodată spune că nu sunt adevărate zvonurile conform cărora nu ar fi deschis la oferte.

  „Suntem bucuroși că am reușit să scoatem un punct. Este o presiune pentru că nu reușim să înscriem la ocaziile pe care le avem. Este o dezamăgire, dar am început un nou drum cu un antrenor nou și încercăm să ne rezolvăm toate problemele.

  Cât timp sunt la UTA, sunt concentrat pe acest club. Am primit o informare din partea clubului că am o ofertă din străinătate. Am vorbit cu tatăl meu și sunt deschis la orice ofertă. Eu iau deciziile, dar am vorbit și cu familia mea. Acele zvonuri care spun că nu aș fi deschis la oferte, nu sunt adevărate. Sunt concentrat, am un impresar. Își vede de treaba lui. Eu îmi văd de echipa de club”, a declarat David Miculescu.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.