sâmbãtã, 30 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Cât a încasat UTA după transferul lui Miculescu? Becali îl contrazice pe Meszar

  de - | 7 iulie 2023, 5:52 PM | Sport

  1

  Oficial, clubul UTA a anunțat că transferul lui David Miculescu la FCSB s-a făcut în schimbul sumei de 1,7 milioane de euro. Gigi Becali, însă, patronul grupării bucureștene, a spus pentru iamsport.ro că suma este de fapt mai mică cu 500.000 de euro.

  Gigi Becali a declarat atunci că a plătit 1,7 milioane de euro, cel mai scump transfer făcut în Liga 1, în urmă cu un an. Între timp, Gigi Becali susține că 500.000 de euro s-au întors către el.

  meszar

  iAM Sport l-a contactat pe Alexandru Meszar,iar discuția o puteți citi mai jos:

  Bună ziua! Domnule Meszar, Gigi Becali a declarat că a plătit doar 1,2 milioane de euro pentru transferul lui David Miculescu. Este adevărat?

  Nu…

  Dumnealui a spus că a plătit 1,2 milioane de euro…

  Mie nu-mi place să vorbesc despre sume, că astea sunt confidențiale, dar tot dânsul a făcut anunțul pe vremuri că erau 1,7 milioane.

  Domnul Becali a zis că a plătit 1,7 milioane de euro, dar că 500.000 s-au întors la dumnealui…

  Nu, nu… asta e complicat. Clubul a încasat 1,7 milioane de euro. Punct.

  Deci în contabilitatea clubului au intrat 1,7 milioane de euro…

  Da, da…

  Ce spune Gigi Becali?

  „Am dat pe David Miculescu 1.200.000 (n.r. de euro) aproape. Cam atât m-a costat. Da, pentru că mi-a dat mie banii înapoi, care e treaba?

  Suntem proști? E inginerie financiară. Nu e evaziune fiscală. Nu e nimic ilegal. Mi-a convenit, pentru că nu am lăsat nici procente. Acum să nu se mai speculeze”, a spus Gigi Becali.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.