luni, 15 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Daniela Drănău: poveste de succes în imobiliare

  de - | 5 mai 2021, 3:43 PM | Advertorial

  0

  Daniela Drănău a început să-și scrie singură paginile poveștii de succes de care se bucură acum. Pasiunea și încrederea în forțele proprii au făcut-o să fie pe deplin mulțumită de ceea ce face cu timpul ei, dar mai ales de cum îi este răsplătit acest timp pe care și-l dedică ajutând oamenii să vândă și să cumpere proprietăți.

  A: Daniela, ai fost desemnată Agentul Anului la Golden Real Estate, ai rezultate de invidiat în vânzări și mereu te vedem plină de energie și entuziasm. Felicitări pentru tot! Care este secretul succesului tău?

  D: Eh, m-am născut eu norocoasă. Și bineînțeles că și încrederea fantastică în mine și în puterea mea de convingere m-au ajutat să ajung aici. Bine, lăsând puțin și gluma la o parte, pe lângă încredere și buna gestionare a experienței deprinse, entuziasmul și-a jucat bine rolul. Întotdeauna când ai o stare de bine, atragi alte lucruri bune, iar eu așa mă desfășor în munca mea, mereu cu entuziasm și cu o stare pozitivă.

  A: Să înțeleg că starea asta de bine vine dinăuntrul tău. Ce te motivează în fiecare zi să faci munca pe care o faci?

  D: Cred că independența financiară și libertatea timpului sunt două obiective după care, probabil, cei mai mulți dintre noi tânjim. Faptul că pot să-mi gestionez timpul după bunul plac și că pot câștiga atât cât îmi doresc mă motivează să vin la birou alături de colegii care îmi fac ziua mai frumoasă, să merg pe teren cu gândul că voi avea parte de reușite, să întâlnesc oameni pe care știu că îi voi ajuta cu munca mea și, în final, să ajung la rezultatele propuse. Să știi că e adevărat că atunci când pui pasiune în ceea ce faci, nici nu mai simți că muncești.

  Și faptul că nu am un șef care să „îmi sufle în ceafă” și că pot să lucrez exact așa cum îmi place, în stilul meu, mă motivează mai mult.

  A: Cum ai ajuns să lucrezi în imobiliare? Spune-ne, te rog, care au fost pașii care te-au adus la cariera de succes de care te bucuri acum?

  D: Mi-am câștigat experiența în vânzări dinainte să intru în domeniul imobiliar și chiar mi-a plăcut să lucrez în departamentul de sales, dar acum vreo 7 ani mi se plantase o sămânță în minte că mi-ar plăcea să lucrez în imobiliare și nu a durat mult până am aflat despre postul de consultant imobiliar la Golden Real Estate. Pot spune că munca la Golden mi-a conturat cariera și viața în general. Am învățat foarte multe aici, dar cel mai mult m-a ajutat atmosfera din birou, colegii sunt toți foarte deschiși, dornici să învețe, să te ajute, pot spune că totul e in armonie.

  Recunosc că experiența pe care am acumulat-o înainte să ajung la Golden m-a ajutat mult în cariera mea, însă ceea ce mi-a adus succesul au fost câteva valori de care mă țin mereu și care îmi aduc satisfacții pe toate planurile.

  A: Sună foarte interesant. Despre ce valori este vorba mai exact?

  D: În primul rând este aprecierea pe care le-o ofer oamenilor și faptul că îi pun pe ei pe primul loc înaintea rezultatelor, că încerc să le înțeleg nevoile, să le ofer încrederea și siguranța de care au nevoie. Fiecare om are o poveste, iar atunci când o înțelegi cu adevărat, reușești să îi îndeplinești obiectivul pentru care a apelat la tine și așa ajungi să îl îndeplinești și pe al tău.

  Mai este și încrederea în mine și determinarea de a fi mai bună în tot ceea ce fac.

  A: Care crezi tu că este secretul succesului unei tranzacții?

  D: Pentru mine, comunicarea eficientă, păstrarea unei permanente legături atât cu vânzătorul, cât și cu cumpărătorul și găsirea echilibrului în satisfacere cerințelor ambelor părți sunt ingredientele care îmi aduc rezultatele scontate.

  A: Te pasionează mult dezvoltarea personală. Care este ultima carte pe care ai citit-o și ce ai luat de acolo?

  D: Ultima ar fi „Realizarea țelurilor” de Bryan Tracy din care am învățat că pot să am ținte nelimitate și că le pot îndeplini pe toate. Chiar am început să le pun în practică și se simte!

  A: Să știi că ești o adevărată inspirație! Ce sfat poți să le dai celor care se gândesc să lucreze in imobiliare?

  D: Dacă le plac oamenii și le este ușor să interacționeze cu ei, atunci pot lua în considerare o carieră în domeniul imobiliar, mai ales că acesta oferă perspective de viitor considerabile.

  Și orice e posibil în lumea asta dacă îți dorești cu adevărat. Uite, departe gândul de laudă, dar eu în prima lună de activitate am încheiat 4 tranzacții.

  Golden Real Estate recrutează. Alătură-te echipei și poți avea și tu o carieră de succes în imobiliare!

  Trimite CV-ul tău pe adresa [email protected] și fă primul pas spre independență financiară.

  (P)

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.