vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Dan Barna, confirmat președinte al USR cu 75%

  de - | 20 noiembrie 2019, 5:25 PM | Comunicate contra cost

  0

  Dan Barna rămâne președinte al USR, fiind confirmat de trei sferturi dintre cei care au participat la scrutinul intern.

  În urma votului prin care membrii Uniunii Salvați România au răspuns la întrebarea dacă doresc ca președintele USR să demisioneze din funcție, Dan Barna a fost confirmat de 75% dintre cei care și-au exprimat opțiunea. Votul a fost deschis tuturor membrilor USR și s-a desfășurat electronic, pe parcursul a 5 zile.

  În urma acestui scrutin, conform declarațiilor lui Dan Barna, USR se va concentra pe acțiuni prin care să construim pentru alegerile locale din vara viitoare, va fi continuată activitatea parlamentară și în paralel vom pregăti intrarea la guvernare din 2020.

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.