duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Florin Cîţu îl revocă pe Stelian Ion de la Ministerul Justiţiei. Dan Barna: Cîțu trebuie să plece

  de - | 1 septembrie 2021, 10:12 PM | Politikos

  0

  Premierul Florin Cîțu a declarat la finalul şedinţei de Guvern fără miniştrii USRPLUS că îl revocă pe ministrul Justiţiei Stelian Ion. „Am trimis documentul cu revocarea”, a mai informat premierul. Am luat o decizie necesară, acum câteva minute am trimis preşedintelui României cererea de revocare din funcţia de ministru al Justiţiei a domnului Stelian Ion”, a anunţat premierul la finalul şedinţei de Guvern ţinute fără miniştrii USRPLUS. El a explicat decizia luată declarând: „Nu voi accepta în Guvernul României miniştri care să se opună modernizării României. Stelian Ion este un ministru care din fericire nu a reuşit să se impună în Coaliţie, nu a reuşit să-şi ducă la bun sfârşit proiectele. Un exemplu este desfiinţarea SIIJ care nici după 8 luni de mandat nu a fost desfiinţşată.  A bloca activitatea Guvernului înseamnă încălcarea mandatului dat de Parlament”, a declarat el, potrivit adevarul.ro.

  Premierul a mai completat faptul că„doar pentru că USRPLUS nu au foarte mulţi primari nu înseamnă că românii trebuie să aibă de suferit. Îmi asum această decizie, Biroul Politic al PNL a asumat acest proiect de investiţii care nu este PNDL 3.Este un proiect dedicat pentru asfalt apă, canalizare, gaz, simbol al modernizării României”.  „Am trimis documentul cu revocarea, ci propune un interimar care va înţelege prioritatea zero a investiţiilor în România. (…) Îmi doresc ca partenerii de coaliţii că aibă înţelegere, responsabilitatea să nu aleagă ieşirea de la Guvernare aşa cum comunică de azi dimineaţă. Această coaliţie este datoare să livreze reforme pentru români.”, a mai declarat premierul.

  Gestul premierului nu a trecut neobservat în USR PLUS. Dan Barna a comentat următoarele pe pagina oficială de Facebook:

  „Florin Cîțu a arătat în această seară că nu poate conduce nimic. Cu atât mai puțin un Guvern.

  Abuzul de putere, deciziile luate noaptea ca hoții nu sunt marca înregistrată a lui Liviu Dragnea. Iar Florin Cîțu a arătat că e mai rău decât Dragnea. Și asta pentru că înșală cu cinism și rea voință așteptările unui electorat care a cerut altceva.
  Florin Cîțu trebuie să plece”, a scris Dan Barna.

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.