Dacian Cioloș, primele declarații după ce a câștigat turul I al alegerilor din USR PLUS

  de Special Arad | 23 septembrie 2021, 4:54 PM | Politikos

  1

  Dacian Cioloș a anunțat că dacă va câștiga șefia USR PLUS va demisiona în 2023. Acesta a câștigat deocamdată primu tur al alegerilor cu 46% din totalul voturilor, urmând să lupte în turul doi cu Dan Barna, fostul lider al USR.

  Copreședintele USR PLUS, Dacian Cioloș, a făcut primele declarații după ce a cîștigat primul tur al alegerilor interne din partid, în competiția cu Dan Barna și Irineu Darău. „Suntem încă în campanie internă. După acest prim tur, știți rezultatele. Jocul e deschis, orice se poate întâmpla. E un rezultat strâns. Eu, personal, am fost plăcut surprins mobilizarea colegilor pentru a participa la vot. Membrii ne dau credit și asta e bunul cel mai de preț al USR PLUS. Competiția este deschisă și, mult mai important, demonstrăm un proces democratic în USR PLUS. Am căutat decență, bun simț, sper că și pentru turul 2 să rămânem așa. Important este că, după acest proces, USR PLUS să iasă întărit și consolidat”.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.