miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Barna, noi precizări despre „scandalul DLAF”: Nu a existat nicio solicitare din partea DNA în ceea ce mă privește

  de - | 12 mai 2021, 7:34 PM | Politikos

  0

  Vicepremierul Dan Barna a declarat, miercuri, că DLAF nu i-a transmis nota de constatare în ceea ce privește verificările în cazul unor proiecte cu bani europeni în care a fost implicat înainte de 2016, fragmente din aceasta aflându-le de la presă.
  „Nu știu dacă această notă de constatare a fost transmisă la DNA. (…) Nu a existat nicio solicitare din partea DNA în ceea ce mă privește”, a declarat liderul USR-PLUS.
  El a precizat că a solicitat DLAF nota de constatare, însă instituția i-a transmis „oarecum ironic”, că-i va răspunde în termenul prevăzut de lege.
  Dan Barna spune, că din ce a văzut, i se reproșează că nu a completat trei formulare de recrutare față în față, ceea ce este real, însă precizează că se face „o confuzie”. „Activitatea de recrutare într-un proiect nu înseamnă un formular pe care omul îl completează”, a spus el.
  Vicepremierul a reiterat că va face un pas înapoi dacă DNA va începe urmărirea sa penală.
  Citește continuarea pe Hotnews.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.