Băi, dacă nu tăiați iarba aia, măcar fumați-o!

  de Lucian Valeriu | 5 iunie 2014, 12:03 PM | Administraţie | Strada

  5

  Știu că nu-mi stă bine, dar hai să fac pe inocentul și să nu știu acuma care firmă și în urma cărui contract trebuie să tundă iarba de pe domeniul public… pentru ca domeniul public să nu atragă șerpi sau copii cu o cutie de chibrituri pe care vor să o testeze pe buruiana uscată… nu de alta. Dar hai, totodată, să le amintesc celor de la Primărie, GCA, Polaris că MICĂLACA EXISTĂ! Trăiesc și unde întorc tramvaleie 17 și 18 oameni. Ei plătesc impozite și taxe, cheltuieli la bloc, merg la serviciu și respectă legile țării. Iar zona 300 e una cu potențial electoral la fel de important ca și centrul, UTA sau Fortuna, unde urlă motocoasele de-ți strică 4 din 7 dimineți cât are săptămâna.
  Să învățăm împreună o ghidușie cu care v-ați putea scoate din multe: dați o HCLM conform căruia fiecare locatar din zone unde nu se tunde iarba pentru că, naiba știe, i s-a pus pata cuiva pe spațiu și așa trebuie să arate în poze – urât… locuiește amanta lu` bărbatu lu` dispecera responsabilă cu harta ierbii în Arad acolo ori o ascuns ăla cu cositoarea o comoară-n iarbă… o Hotărâre de Consilui Local conform căreia, zic, asociațiile de locatari să aibă voie să-și cumpere iepuri, capre și vaci care să pască iarba pe care nu-i în stare administrația să o taie. Sau altul care să oblige locatarii să iasă la clacă la făcut căpițe. Sau lăsați junkerii și gospodinele să planteze care ce vor acolo… că și-așa nu vă interesează.
  Sau fumați-o voi… la poștă… că și-așa sunteți pe cât de mulți, pe atâta de stresați!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Șerpărie în toată regula. Pun pariu că dacă acolo erau copaci, genocizii în salopete verzi ( ce tupeu!) se-nființau urgent pt ”cosmetizare” mutilând totul în jur. Dar așa, dracu s-o ia de iarbă, nu e ”nobilă” deci n-are valoare. Și GCA-ul ăla are câțiva amărâți târâți prin toate coclaurile, mai întâi unde indică șefii și apoi, ăialalții, contribuabilii. O știre cum că un cuplu amoros și-a pierdut o brățară grosuță din aur prin zonă – ar da rezultate.

   0 voturi
   +1
   -1
  2. Dar când se taie copacii de pe străzile orașului, de pe aleile blocurilor, de pe șosele – activitatea aceasta de distrugere a naturii de care firmă ține? Unde e de tăiat doar iarbă și mărăcini nu se-nghesuie nimeni că doar e
   pt curățenie și e neinteresant, plictisitor. Evident că treaba ține de o firmă, de cineva care execută un ordin al cuiva. Rogera din timiș nu prea cred că ar face atâta drum doar ca să taie iarbă iar universul verde,atunci când nu taie arbori (”cosmetizându-i”)se ocupă cu plante, arbuști ornamentali, flori. Dar dvs interesați-vă totuși. Până se va găsi răspunzătorul de situație s-ar putea să nu se mai vadă blocurile. Nici locatarii din zonă nu sunt cetățeni și nici gospodari. Dacă vezi că se-nalță buruienișul cât casa te pui și-l tai, nu te uiți la el și dai din cap, arătând cu degetul spre alții.

   0 voturi
   +1
   -1
  3. intre timp am aflat! nu mai sunt contracte! se facu o licitatie si deocamdata de spatiile verzi nu se mai ocupa nimeni.. cel putin inca vreo doua saptamani.Rogera nu mai are contract, universu la fel Polaris nu se ocupa de spatii verzi de prin 2009.. GCA nu mai are contract si peste toate mai e si in insolventa!

   0 voturi
   +1
   -1
  4. Asta zic și eu administrație locală! Deci nimeni nu mai taie iarba în oraș!? Frunze la câini și frecare de mentă taie toți din primărie! Rămân la obsedanta întrebare: Cine taie copacii, de ce și din ordinul cui? Unde s-au dus miile de mc din toți arborii tăiați? Este o vorbă: adevărul eliberează. În acest caz – sigur încarcerează. Unde sunt toate facturile de pe arborii tăiați și vânduți? DE ce nu se mai înghesuie nicio firmă la licitația pt spațiile verzi? Nu mai iese banul sau e ceva putred și mai bine nu!?

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.