duminicã, 25 februarie, 2024

Special Arad Logo

  A fost stabilit prețul mediu la produsele agricole și iarba obținută de pe pajiștilie din județul Arad

  de Special Arad | 22 noiembrie 2022, 2:50 PM | Administraţie | Eco | Știri Arad

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  Comunicat. Consiliul Județean Arad a stabilit prețul mediu la iarba obținută de pe pajiștile aflate în domeniul public și privat al comunelor, orașelor, respectiv municipiului Arad pe anul 2023.

  În acest scop, pentru anul 2023 s-au făcut demersuri la Direcția pentru Agricultură Județeană Arad, instituția teritorială de specialitate a Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, pentru a înainta propuneri spre aprobare Consiliului Județean.

  Astfel, prin adresa nr. 37473/20.10.2022 înregistrată la Consiliul Județean Arad cu nr. 25745/27.10.2022, Direcția pentru Agricultură Județeană Arad a transmis propunerea de preț mediu de 30 lei/tonă la iarba obținută de pe pajiștile aflate în domeniul public și privat al comunelor, orașelor, respectiv municipiului Arad pe anul 2023, preț stabilit în urma studiilor făcute de către personalul de specialitate.
  Această hotărâre este necesară în vederea comunicării ei Administrației Județene a Finanțelor Publice Arad și unităților fiscale din teritoriu care folosesc aceste prețuri pentru stabilirea veniturilor din arendă achitate în natură proprietarilor, uzufructuarilor sau deținătorilor legali.

  De asemenea, Consiliul Județean Arad a stabilit prețurile medii ale produselor agricole care vor fi luate în calcul la evaluarea arendei exprimată în natură în anul 2023, în județul Arad. Astfel, prețurile medii ale produselor agricole care vor fi luate în calcul la evaluarea arendei exprimată în natură în anul 2023, în județul Arad sunt:

  prețurile medii ale produselor agricole jud arad 2023

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.