sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Ovidiu Hațegan pleacă din cabina VAR. Va arbitra din nou pe teren

  de Special Arad | 1 iunie 2023, 7:06 PM | Sport

  0

  Arbitrul arădean a fost delelgat de către Comisia Centrală de Arbitri la partida dintre Unirea Ungheni și Corvinul Hunedoara, prima manșă a barajului de promovare în Liga 2. Meciul va avea loc sâmbătă 3 iunie, de la ora 18:00,  meci transmis pe platforma frf.tv.

  Este primul meci oficial pe care Ovidiu Hațegan îl arbitrează, după infarctul suferit pe 27 martie 2022. După operație și o perioadă de recuperare, Hațegan a revenit în activitate ca arbitru VAR, postură din care s-a făcut remarcat în acest sezon la numeroase partide, intervenind pentru repararea unor erori importante ale colegilor săi. În această primăvară și-a reînceput antrenamentele, a arbtitrat două partide amicale (UTA vs UTA U18 și meciul caritabil organizat de Mihai Neșu) iar acum revine într-o partidă oficială.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.