luni, 4 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Curva de Ani s-a băgat în familia Pistru!… Gurile rele vorbesc de o despărţire cu scântei!

  de Alin Olteanu | 6 aprilie 2014, 5:30 PM | Culise

  1

  Nu că am avea vreo treabă să ne băgăm în familiile oamenilor însă, când e vorba de interesul tuturor şi când e vorba de un deputat şi de consoarta acestuia – ajunsă din întâmplare viceprimar şi, nu din întâmplare, buzunarul din spate, destul de ascuns, al primarului  Falcă –  chiar e obligatoriu să dezvăluim totul.

  Facem public acest scandal şi în contextul în care când aflăm că „doamnei de fier” Geanina Pistru, fost viceprimar al Aradului i se vor încredinţa, prin intermediari, toate acţiunile municipiului, acelea cu mici, bere, spectacole, ceaune etc. prin care mare parte din banii noştri vor lua căi bine bătătorite spre procentele electorale ale PDL… (dar, despre acest subiect, în alt articol…).

  Aşadar, în urmă cu vreo câteva săptămâni, scandal mare! Ani, o curvă bine cunoscută în lumea politicienilor cu bani, s-a băgat între soţi şi, dacă aceştia nu se ţin tari (în acte…) şi, mai ales, nu şi-au reînnoit jurămintele la timp, au toate şansele să se despartă…

  Aaaaa… nu cumva să vă imaginaţi că e vorba despre desfacerea căsătoriei lor, nuuuuu! E vorba despre o despărţire de lumea politică. Asta pentru că Ani e nimeni alta decât Agenţia Naţională de Integritate, cea care dă verdicte în privinţa politicienilor care nu numai că iau salariu de la stat, dar mai şi fac afaceri super avantajoase cu acesta! Iar ANI asta a cerut, în scris şi de urgenţă, documente doveditoare prin care să cerceteze câte din afacerile firmelor – vreo nouă -familiei Pistru au fost făcute aşa cum trebuie, adică la concurenţă cu alte societăţi, pe piaţa liberă, nu pe alte căi, „dedicate”, cu statul român. În cazul de faţă, prin statul român înţelegând Primăria Arad şi societăţile pe care aceasta le deţine.

  Iar dacă o fi ca Geanina şi Eusebiu Pistru să fie declaraţi incompatibili de ANI, nici o pagubă… Ei au răspuns la întrebarea cântecului „cu ce m-am ales în viaţă”… chiar şi până acum!

  În final, ca să nu fim înţeleşi greşit…. Analogia cu doamna de fier nu e cauzată de faptul că madam Pistru ar fi vreo Margaret Thatcher a politicii arădene, nici vorbă!, deşi ea visează la asta, ci din cauză că deţine mare parte din acţiunile de la reprezentanţa Ford – fierăraie scumpe ce mai! – pentru judeţul nostru.

  Dicţionar de termeni:

  Eusebiu Pistru – băiat de gaşcă, fost mecanic auto bun, fost student al Universităţii Aurel Vlaicu (1995-2000), fost secretar de stat, fost vicepreşedinte de Consiliu Judeţean, actual deputat;

  Geanina Pistru – până la a fi viceprimar în mandatul 2008 şi 2012, al Aradului, şi-a făcut ultimele studii la Universitatea Aurel Vlaicu (2001-2006).  Acum?… Consilier local, uşier la cabinetul primarului şi pe oriunde umblă acesta, preşedintele organizaţiei municipale PDL Arad şi, deseori, cafegioaică la birtul penticostalului Tipei… dar, cu această ultimă asociere, vom reveni.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Buna ziua,

   Ma bucur nespus de mult ca existati.
   Ce este foarte interesant, pentru mine, in acest articol ? Perioada in care si-au efectuat studiile dei doi. Eu am 36 ani si am absolvit 5 ani de chimie dupa liceu prin 2001. Ai mei s-au apucat de studii!!!… (cei doi de mai sus) sunt mult mai batrani decat mine dar se pare ca unul a stat cu mine in banca, pun pariu ca pe vremea cand se suspecta renumita Universitate de faptul ca mai rataceste cate o diploma pe ici pe colo … dar este ok ca precis au ramas cu cateva cunostinte in urma cursurilor si seminariilor pe care le-au frecventat.
   Abia astept sa ii vad si pe cei doi intr-un menaj a trois cu doamna ANI …

   +4 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.