luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Curajos și inconștient! Nu a avut bilet, dar tot s-a dus cu tramvaiul… și încă cum!

  de Mihai Todoca | 4 iunie 2018, 2:25 PM | Strada

  4

  (foto: facebook Controlori CTP)

  Ce să ne mai mire în Arad? Locul unde imposibilul găsește o cale pentru a deveni posibil. Nici cu tramvaiul nu mai poți merge dacă nu ai bilet. Dar asta nu e o problemă! Soluții se găsesc, trebuie doar o doză de curaj însiropată bine în nebunie și terbilism, presărată cu indiferența față de propria siguranță și avem o soluție la a călători cu tramvaiul fără bilet: direct pe sistemul de cuplare dintre două vagoane.

  Așa a fost surprins un tânăr astăzi, în zona Podgoria, care călătorea cu tramvaiul într-un mod „curajos” (să spunem doar „curajos”), cocoțat pe sistemul de cuplare mai sus amintit.

  În lipsă de alte comentarii legate de siguranță și altele spunem doar că „nevoia învață pe om” (doar că nu toate lecțiile sunt de luat în serios).

  Untitled 1

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. ce să mai nene, așa trebuie din cauza acestui comportament și/sau gândire nu vom evolua niciodată ca o societate normală si bine pusă la treabă, mereu vor fi acei șmecherași de oraș care vor încerca tot imposibilul să-l facă posibil, iar dacă noi (aici mă refer chiar și la boschetarii din colțuri) nu ne vom emancipa tot conduși de ciobani vom fi și ne vor mulge de bani, zile și drepturi oricum revenind la “batman” 🤣🤣🤣 copii când au văzut asta vor crede (în creierașul lor inocent) că viața n-are limite apoi să vedeți voi “cimitire vii”

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.