duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Pensionarii nu vor primi mai devreme de 2025 cardurile cu reducere pentru transport

  de - | 4 august 2021, 7:34 PM | Naţional

  0

  (foto: twitter.com)

  Guvernul va amâna pentru 2025 emitarea către pensionari și veterani de război, precum și către văduvele de război, a cardurilor cu reducere pentru transport.

  În prezent, facilitățile acordate la transportul intern pentru veterani de război, văduvele de război și pensionari se poate face pe baza tichetelor de călătorie gratuite sau a taloanelor special de călătorie cu reducere de 50% din costul călătoriei, numai până la data de 31 decembrie 2021.

  Pentru a putea beneficia de facilităţile prevăzute, persoanelor respective ar trebui să li se elibereze din 2022 legitimaţii de transport tip card, personalizate cu numele şi codul numeric personal ale fiecărui beneficiar. Cardul va stoca în memorie numărul de călătorii la care are dreptul beneficiarul, numărul de călătorii efectuate şi contravaloarea acestora.

  Dar Guvernul spune că sistemul nu a fost pus la punct așa că personele cu reduceri la transport vor trece la carduri cel mai devreme în 2025, potrivit unui proiect guvernamental.

  Sursa: stiripesurse.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.