miercuri, 12 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Cumpără o proprietate fără stres și alege o agenție imobiliară! (P)

  de Special Arad | 30 martie 2021, 3:53 PM | Advertorial | Recomandările editorilor

  0

  Motivele pentru care e mai bine să mergi pe mâna unei agenții imobiliare atunci când cumperi sunt multe și se rezumă, în principal, la liniștea ta și a familiei tale.

  Probabil și tu, în postura de cumpărător, îți pui problema de unde să începi și ce pași trebuie să urmezi. Chiar dacă ai găsit locuința pe care ți-ai dorit-o dintotdeauna și ești gata să o achiziționezi, trebuie să știi că ai de trecut prin mai multe procese până să ajungi la încheierea tranzacției și să te bucuri în liniște de noua achiziție.

  Cumpărarea unei proprietăți poate fi cea mai importantă tranzacție pe care o realizezi și, ca orice lucru măreț, acesta vine cu mai multe „probleme”. Din fericire, în cele mai multe cazuri, problemele pot fi soluționate de alții. Iar atunci când nu vrei să îți bați capul cu cumpărarea unei locuințe, cel mai simplu este să apelezi la cei care știu să își bată capul cu asta, rapid și cu rezultatele mult așteptate.

  Iată cum te ajută o agenție imobiliară atunci când vrei să cumperi o casă sau un apartament.

  În primul rând, datorită experienței, profesionalismului, precum și a vastului portofoliu de locuințe pe care îl deținem, putem găsi pentru tine exact ceea ce cauți, având acces și la proprietățile exclusive pe care doar consultanții le pot prezenta. Cunoaștem piața și în baza preferințelor tale și a bugetului de care dispui, îți vom prezenta exact acele locuințe potrivite profilului tău. Asta înseamnă o economisire foarte importantă de timp.

  Având susținerea unei agenții, scapi și de obstacolele care inevitabil vor apărea din cauza lipsei tale de experiență, scapi de stresul întocmirii actelor necesare, nu mai ai niciun drum inutil de făcut pentru că noi vom face asta pentru tine și, poate cel mai important, te ajutăm cu o negociere simplă și transparentă a prețului pentru a fi pe deplin mulțumit de cât plătești pentru viitoarea locuință.

  Bineînțeles că îți oferim consultanță până la finalizarea tranzacției și, în plus, te susținem și în accesarea unui credit ipotecar, noi ocupându-ne de toate actele necesare.

  Pe lângă toate acestea, îți prezentăm transparent toate detaliile despre imobil, informații care te vor ajuta să iei cea mai bună decizie.

  Cât despre comisionul pe care îl plătești – asta dacă e cazul, pentru că avem și locuințe care au comision 0 la cumpărare, trebuie să știi că de cele mai multe ori la final nici nu îl vei mai simți întrucât știm cum să soluționăm o negociere astfel încât rezultatul să fie o victorie atât pentru cumpărător, cât și pentru vânzător.

  Așa că înainte de a te grăbi să cumperi de unul singur, ia în considerare ajutorul unei agenții imobiliare, cu siguranță poți achiziționa ceva mai bun la un preț bine negociat de un agent experimentat.

  Îți stăm la dispoziție pe site www.goldenimobiliare.ro, pe mail [email protected], la telefon 0733 679 072 sau la sediul nostru din Bulevardul Revoluției, nr. 33, ap. 2.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.