sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Cum va arăta Android L, cel care îi urmează lui KitKat. Google a arătat primele imagini

  de Special Arad | 27 iunie 2014, 11:48 AM | IT

  0

  Google lanseaza versiunile de Android in ordine alfabetica, asa ca acum ne pregatim de Android L. Numele final nu se cunoaste inca, scrie Yoda.ro.

  Android L va fi numele din buletinul viitorului sistem de operare pentru telefoane si tablete de la Google. Android L va veni dupa KitKat, iar primele informatii au aparut la conferinta dezvoltatorilor Apple. Optiunile de desert pentru litera „L” nu sunt prea multe, asa ca doua dintre denumirile cu cele mai mari sanse sunt „Lemon” si „Lime„, iar o alta varianta ar fi „Lollypop„.

  Miercuri seara, Google a anuntat o versiune de Android L destinata programatorilor, pentru ca acestia sa inteleaga cum functioneaza, care sunt schimbarile si cum isi pot optimiza aplicatiile pana la lansarea oficiala a Android L.

  Noua versiune a sistemului de operare, Android L, vine cu cateva modificari la interfata, care va avea o bara de status imbunatatita. Vor fi schimbari, din nou, si la aplicatia de apelare telefonica. Google a redesenat si animatiile tranzitiilor, astfel ca acum acestea arata mai naturale. Practic, s-a muncit la aproape toate aplicatiile cu care se instaleaza sistemul de operare.

  Browserul Chrome a primit si el un design mai fluid, iar unele parti ale interfetei s-au redimensionat, ca sa poti sa accesezi mai usor informatiile care te intereseaza. Apoi, atunci cand vei face scroll, vei observa ca telefonul se misca mult mai natural.

  Android L ar urma sa iti permita sa te bucuri mai mult de bateria telefonului. Va exista un mod Battery Saver care iti va permite sa faci optimizari si sa dezactivezi anumite functii. In cazul Nexus 5, ar urma sa castigi o ora si jumatate, scrie gsmarena.

  Noua versiune iti permite si sa separi datele personale de cele de la serviciu, fara ca tu sa faci vreo modificare.

  Dezvoltatorii vor primi in perioada imediat urmatoare versiunile noi de Android pentru Nexus 5 si Nexus 7. Ceilalti utilizatori se vor bucura de noul sistem de operareAndroid L incepand de la toamna.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.