luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Cum a asfaltat un primar drumul către „cuibușorul cu nebunii”. Discuții savuroase între edil și iubita sa (Stenograme)

  de Special Arad | 23 februarie 2017, 8:38 AM | Naţional

  0

  Detaliile unui nou caz de abuz în serviciu revolta opinia publică: este vorba despre modul în care un fost primar, Tudor Pendiuc, a ordonat asfaltarea drumului privat din fața casei iubitei sale. Femeia îi era și consilier personal la serviciu, un fel de secretară.

  Conform rechizitoriului întocmit de procurorii DNA, în 2014, primarul Tudor Pendiuc, primarul Piteștiului i-a cerut șefului Administrației Domeniului Public de la acea vreme să amenajeze calea de acces spre câteva vile dintr-o zonă liniștită aflată la marginea orașului, lângă pădure. Drumul cu pricina ducea spre locuința consilierei personale a primarului, Carmen Elena Lis, iar lucrările ar fi costat aproape 28.000 de lei.

  Investigatorii au înregistrat o discuție edificatoare între primar și secretară: femeia îi povestește, indignată, că un vecin s-ar fi arătat nemulțumit de calitatea lucrărilor.

  Pai, dom’le, dumneata stii ca aici am facut treaba asta si c-aici era… aici este privat si ca trebuia sa platim din buzunar ca sa facem treaba asta? E gratis ca sa nu mai inoti in pamant, prin pamant si… si spui ca era loc de mai bine? Na! Prostii! Prostii baltii! (…) Da, ma, iubitu’, ma. Da, ma, iubitu’ si daca nu m-a enervat asta, ma, iubitu’, ma. Ma iubitu’, cum poti fi atat de bou?” – i-a spus consiliera primarului, care n-a pus la suflet.

  Primar: „Lasa-i dracu’, nu te mai enerva.”
  Consiliera: „Eu i-am spus doar: bai, domnu’… dumneata stii cine, ca… cine a facut asta? Dom’le, io am facut treaba asta. Si asta… este facuta… moca. Moca, daca stii ce e aia, moca. Pai cum, mai, cum poti dumneata sa spui cand a… ca nu este bine facut cand dumneata inoti prin pamant, pana intri a… pa treptele casei?”
  Primar: „Iubarita, lasa-i dracu’ nu te mai enerva, fir-ar ai dracu’ de prosti, ca nu merita sa te enervezi. Asta e… un pacate amarate ca daca… statea dracu’, avea cizme pe acolo, n-avea pantofi. Da-i dracu’. Iubire, nu te s… Da-i dracu’… Ce-or zice, or zice. Bine ca e facut acolo, bine ca s-a rezolvat.”

  In ciuda inregistrarilor, fostul primar sustine ca nu are o relatie speciala cu secretara si ca a ordonat asfaltarea drumurilor din zona spre binele pitestenilor.

  Mai multe AICI

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.