joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  CULISE: Dimploma de cea mai obscur-pitită prezență din infracționalitatea fiscală a omului către om – domnului soț-de-parlamentar Cătălin Boghicevici

  de Special Arad | 31 decembrie 2015, 12:16 PM | Pamflet

  0

  Cel mai ascuns om de pe fața Aradului ăstuia… cel mai enigmatic necuminte dintre acoperiții-acoperiților-acoperitorilor din Micălaca a fost adus în fața justiției de niște foști omuleți de-ai săi care zac în fundul pușcăriei tocmai din cauza lui – zi tu că nu-i asta cauza anului în Culisele culiselor culiselor infracțiunilor din interesanta noastră urbe!
  Până în anul 2008 – când a fost forțat să demisioneze din UM 0556 Arad (citește „Sucursala locală a Serviciului Român de Informații”) – Cătălin Boghicevici practic nici nu exista… existau doar legende că ar exista un anume soț al deputatei cu același nume, dar nici măcar dacă umblai prin anumite cercuri ale Partidului Democrat nu puteai băga mâna-n foc pentru asta. Demisia lui a avut ca scop principal să i se piardă urma până și din SRI și a avut cică o motivație „morală”: funcția publică a doamnei (vezi-Doamne!) Omul fără chip și cu o grămadă de nume și-a făcut, imediat după demisie, o mulțime de firme – una mai obscură decât alta, iar între 2012 și 2015 a reușit să se strecoare aproape neobservat prin „dosarul cu evazioniștii boschetari dați dispăruți” – desi dosarul ăla cu un milion de euro prejudiciu  s-a deschis fix pentru că există Boghicevici… din nicio altă cauză! A reușit să facă slalom printre jaloanele penale descrise de procurorul Codrin Gavra în rechizitoriu, ca un martor oarecare și anonim…  până, iaca, mai ieri – când a întâlnit un judecător care nu doar că a înțeles că un președinte de Instanță  are obligația să continue ancheta procurorului – dar îi și place… adoră să facă asta!
  Aceiași boschetari cărora le-a… infracționalizat viața l-au adus pe Cătălin Boghicevici, deci, din culise pe scenă, au pus reflectoarele pe el și l-au făcut vedetă… chiar dacă tot vedetă de culise.

  DIMPLOMA SOT-DE-PARLAMENTAR CATALIN BOGHICEVICI

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.