ExclusivNumele fostului ofițer SRI, Cătălin Boghicevici (soțul deputatei) – pronunțat apăsat ieri, la Tribunal, în dosarul de „evaziune cu boschetari” de un milion de Euro

  de Andrei George | 6 noiembrie 2015, 11:34 AM | Investigaţii | Recomandările editorilor

  18

  Dosarul de evaziune fiscală de un milion de euro în care (doar) soții Valentin / Elena Puica și Marius Ghierghiu  sunt  condamnați la pedepse grele, e, practic, repus pe rol printr-o adevărată declarație-bombă a inculpatului principal, Valentin Puica, dată ieri în fața Instanței condusă de judecătorul Florea Marinel. Cauza e repusă pe rol începând de ieri, iar Dosarul astfel supus judecății raportate la probe și declarații noi intră pe fond. Acest dosar are numărul de înregistrare 1235/108/2015 – 3183/2015) și, anticipăm, va fi unui epic.

  Tehnic, a început prin Ședinta din data de 17.06.2015

  când Instanța, „în baza art. 346 alin. 2 Cod procedură penală constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr. 478/P/2012, al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, privind pe inculpatul PUICA VALENTIN IOAN, trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală, prevăzută de art. 9 alin. 1 lit. b din Legea nr. 241/2005, cu aplicarea art. 35 alin. 1 noul Cod penal şi art. 5 noul Cod penal, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii şi fixează termen de judecată” – dar practic, cum ziceam, a început ieri, 5 noiembrie.

  În sala 104, Valentin Puica a șocat asistența pronunțând de două ori numele fostului ofițer SRI, Cătălin Boghicevici

  „Nu am fost decât un administrator care făcea ce i se zicea. Cătălin Boghicevici era patronul și tot ce mișca în firmă pornea de la el!” – s-a dat executa(n)t Valentin Puica în fața judecătorului. De două ori și-a reiterat declarația și de două ori i-a dictat grefierei Valentin Puica numele lui Cătălin Boghicevici.
  Această declarație, coroborată cu informațiile conținute în dosarul-mamă – cea mai importantă: „Fiind audiat, martorul Boghicevici Cătălin Bogdan (vol III, f 357 – 362) a recunoscut faptul că el a fost cel care a postat comenzile pe bursa de transport, că a ţinut legătura personal cu transportatorii, indicându-le locul de încărcare, locul de descărcare, precum şi preţul serviciului prestat, însă arată că acest lucru l-a făcut pentru a-l ajuta pe inculpatul Puica Valentin Ioan, cu care era în relaţii de prietenie, neavând cunoştinţă despre faptul că acesta nu înregistrează în contabilitate acele operaţiuni comerciale” – nu are cum să nu-l aducă pe controversatul fost ofițer SRI, mai cunoscut ca „soțul doamnei deputat Claudia Boghicevici”, în fața instanței.

  Epic sau cum?…

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. un infractor care a socat si pilele care l au angajat la sri ,numai un cretin putea face ce a facut asta ,asa a inteles el sa supravegheze informativ suspectii de terorism ira,apoi s a lansat cu succesuri in afaceri impreuna cu a de la garda financiara si cu alt infractor m.g de la sipi. pacat ca s a abolit pedeapsa cu moartea

   +35 voturi
   +1
   -1
  2. Verificați firmele de Curatenie (unde si cum fac-ex: CAA etc), service-ul auto unde se “reparau” mașinile CJA cu plăcuțele date jos si ale altor instituții! Mai verificați câți bani mergeau spre presa obedienta (vezi live…., news..) si altele despre care vom mai povesti!

   +20 voturi
   +1
   -1
  3. Cum de nu iese d-na dep.Claudia B cu un comunicat sau conferinta de presa sa ne dea lecti de guvernare,munca(vezi mare ministru pe vremea lui Boc),nu stiu cum de nu ii este rusine de anumite fapte de influenta,coruptie.Verificati mai multe legaturi cu Primaria Arad si subordonate,CJ Arad si subordonate.Cred k este momentul sa plece toti corupti din PNL,PSD,ALDE si multi alti alesi care se stiu ei cu musca pe caciula,pt k va veni mai devreme sau mai tarziu vremea lor.

   +19 voturi
   +1
   -1
  4. Pop Anton si Marius Gancea cumva? Vedeți cine a făcut prostia aia de încălzit apa cu celule foto-voltaice de la SJA pe vremea Sultanului Iotcu, pe o suma colosala! “Tony & Marius” via “Sorinel & Petrică Nicolae”! Si la vremea respectiva cei doi erau pe funcții ( a se citi pe “cai mari” )!!!

   +18 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.