Cu sprijinul Justiției, Ioțcu pune în scenă Portocala mecanică la Consiliul Județean Arad

  de Alin Olteanu | 15 June 2016, 9:33 AM | Administraţie

  9

  O decizie atât de „înțeleaptă” a unui judecător, pe cât de tâmpită, l-a trimis din nou, în clădirea Consiliului Județean Arad, pe Nicolae Ioțcu. A intrat în urmă cu două zile și, la câte se întâmplă de-atunci, pare a dormi acolo. Cum ne așteptam din partea unui fost fochist la CET, ajuns președinte, Ioțcu și-a scos lopata și a început să arunce cu cărbuni aproape peste tot.

  Simțindu-se trădat, că cică ar fi iubit tare Consiliul Județean și nu ar fi intentat divorț niciodată, nedorind să piardă darul cu care s-a pricopsit la nuntă – bugetul județului, unul extraordinar de îndestulător- și poziția de „capo di tuti capi”, Ioțcu dă pe-afară… dă în lături (iar aici alegerea e a dumneavoastră, unde puneți accentul)

  În Consiliul Județean Arad atmosfera e așa cum ați înțeles deja, sau bănuiați de vineri: teroare! Toți sau aproape toți îi sunt dușmani Sultanului prins cu mita în trandafiri. Toți sau aproape toți așteaptă să fie chemați la cabinetul „1” și să fie executați în vreun fel. Iar asta pentru că orbit de o ciudă caracteristică oamenilor mici, Ioțcu nici nu mai vrea și nici nu mai are timp să-și analizeze (în cazul în care e în stare) mișcările. I-o fi zis Doamna Rodi să meargă să le dea în cap… el așa face! Ieri, pe directorul tehnic l-a schimbat, și pe adjunct l-a schimbat, a găsit un apropiat al lui Nedelciu și l-a pus în scaun, consilierii de la cabinet i-a executat… A vrut să îl schimbe și pe Gheorghe Stoian, administratorul județului, dar nu a reușit… Le-a luat mașinile la toți cei care nu au fost alături de el și așa mai departe… că vor continua și azi.

  În fine, ce să o mai lungim atât: nu putea nimeni să ne arate mai bine, ca judecătorul acela de l-a pus pe Ioțcu din nou în scaun, la ce nivel de jos și de decadență sunt instituțiile statului, în care un inculpat pentru corupție ajunge din nou să conducă un județ întreg. Am fi curioși să aflăm dacă magistratul care i-a retras vineri controlul judiciar, în ciuda tuturor celorlalți colegi ai săi care i-au refuzat luni întregi „libertatea de mișcare” lui Ioțcu, în cazul în care ar fi avut o firmă a sa, i-ar fi cerut acestuia să o conducă…

  Sau, oare, toți cetățenii județului suntem, fără voia noastră, dar cu voia magistraților, actori în „Portocala mecanică”, satiră acidă a ipocriziei, corupției și sadismului societății, al lui Stanley Kubrick?

   

   

   

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. N-ar trebui să-l bage nimeni în seamă. CJ să nu aprobe nicio iniţiativă şi să nu valideze nicio măsură luată de el, funcţionarii să nu execute nicio dispoziţie, să nu-i răspundă nimeni la salut şi la întrebări şi uite-aşa trec câteva zile şi se termină definitiv cu el. Orice şef are putere din două surse: acordul superiorilor (nu mai e cazul la Ioţcu) şi obedienţa subordonaţilor. Altfel, e lipsit total de pârghii.

   +8 voturi
   +1
   -1
  2. Pe Ghita Stoian nu-l va schimba :). Cred ca 2/3 din judet s-ar bucura, dar ii are pre prea multi la catastiv-ul dosarului permanent a lui Ghita. Cred ca si pe Gogu il are la mana ca numai el l-a ajutat cu ajutoarelele albastre si ceresti sa scape cand era plimbat prin tribunalele din tara. Asa ca pe Ghita Stoian nimeni nu-l scoate de acolo decat peste 10 ani cand iese la pensie fortata. Bravo Ghita arata-le tu de ce esti in stare !

   --1 voturi
   +1
   -1
  3. Tipic unui țărănoi (Cenzurat de redactie), fără prea multă școala. (Cenzurat de redactie), orice ai face, pe oricine ai da afara si pe oricine ai numi in vreo funcție, nu te face mai puțin corupt! Esti o nulitate abjecta care ne-a făcut pe toți de rasul curcilor. Aștept cu nerăbdare sa fi condamnat, sa-ți putem pune un nou nume. Iotcu parnaiasu! Țaran coclit care nu poate suporta gândul ca va fi pus pe lista fraierilor de serviciu. Fochistule, ai noroc ca dorm procurorii in teniși, ca la cât ai furat, trebuia sa ai vreo 50 de dosare penale.

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.