luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

  CTP s-a autosesizat după articolul Special Arad și vine cu dovezi: au fost anunțuri de angajare pentru linia 60

  de Tomck@t | 15 august 2017, 10:56 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  5

  „Considerăm că ultimul paragraf din articolul «În problema liniei de autobuz 60… e o mică problemă. Am primit răspunsul oficial din partea CTP Arad»”, publicat în data de 09.08.2017 de către Special Arad, pune la îndoială buna noastră credință raportat la starea de fapt transmisă, stare de fapt prin care subscrisa a arătat că nu poate introduce în momentul de față cu caracter experimental o linie de autobuz care să circule pe traseul Gai (Str. I. Câmpineanu) – Poltura – Fortuna – UTA – Spitalul Județean – Biserica Sârbească – Piața Romană din cauza lipsei de personal la bord, având în vedere că ne confruntăm cu o lipsă acută de șoferi de autobuz”, se arată într-un comunicat al Companiei de Transport Public S.A. Arad, trimis la adresa redacției.

  Mai exact, CTP vine cu precizări și dovezi care atestă că, într-adevăr, în ultimele luni, compania a publicat mai multe anunțuri de angajare, atât la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Arad, cât și în ziarele locale tipărite, respectiv pe pagina de internet al companiei.

  În ultimul paragraf din articolul amintit, noi am rugat cititorii să ne comunice dacă au observat în ziarele tipărite arădene aceste anunțuri necesare pentru introducerea liniei dorite de căre cetățeni pe traseul Gai (Str. I. Câmpineanu) – Poltura – Fortuna – UTA – Spitalul Județean – Biserica Sârbească – Piața Romană.

  Iată răspunsul prompt (pe care-l apreciem!) al Companiei de Transport Public Arad:

  „Menționăm că pe pagina de internet www.ctparad.ro, la poziția «Cursuri de calificare și anunțuri de angajare», se găsește cu caracter permanent, anunțul prin care Compania de Transport Public S. A. Arad angajează «șoferi de autobuz pentru municipiul Arad și preurban».

  În data de 15.02.2017, la sediul social al subscrisei, situat în Arad, Calea Victoriei, nr. 35B-37, au fost afișate la poarta 1 (cu vedere spre Calea Victoriei) anunțuri din cuprinsul cărora rezultă că societatea noastră dorește să angajeze șoferi de autobuz, aceste anunțuri au fost reactualizate în data de 23.05.2017, respectiv în data 14.07.2017.

  În data de 03.01.2017, 01.02.2017, 27.02.2017, 29.03.2017, 28.04.2017, 30.05.2017, 28.06.2017, 01.08.2017 s-au efectuat raportări la AJOFM Arad privind locurile de muncă vacante, în vederea angajării de către subbscrisa pentru postul de șofer de autobuz, raportări care au fost publicate de către AJOFM pe propria pagină de internet.

  Prin adresa 2119/15.03.2017, am solicitat publicarea în ziarul Jurnalul Arădean, NewsAr, Nyugati Jelen, Glasul Aradului a anunțurilor prin care Compania de Transport Public S.A. Arad angajează șoferi autobuz – pentru municipiul Arad, anunțuri care au fost publicate în ziarele antemenționate în data de 17.03.2017.

  Prin adresa 4053/13.06.2017, am solicitat publicarea în ziarul Glasul Aradului a anunțului (…), care a fost publicat în ziarul antemenționat în data de 16.06.2017.

  Prin adresa 5516/12.07.2017, am solicitat publicarea în ziarul Glasul Aradului a anunțului (…), care a fost publicat în ziarul antemenționat în data de 14.07.2017.

  De asemenea, s-a procedat la lipirea de flyere atât în mijloacele de transport în comun pe care le dețiem (tramvaie și autobuze), cât și în stațiile de tramvai și de autobuz, în cuprinsul cărora am anunțat că subscrisa angajează șoferi de autobuz și vatmani

  În altă ordine de idei, rezultă fără putință de tăgadă că societatea noastră a publicat în mod repetat anunțuri de angajare șoferi autobuz în ziarele tipărite arădene, de asemenea, reiterăm faptul că din data de 03.01.2017 până în data de 01.08.2017 s-au efectuat raportări la AJOFM Arad având ca obiect locuri de muncă vacante, în vederea angajării de șofer de autouz, raportări care au fost publicate de către AJOFM Arad pe propria pagină de internet. Mai mult decât atât, pe pagina de internet a subscrisei se găsește, cu caracter permanent, anunțul prin care CTP Arad angajează șoferi de autobuz pentru municipiul Arad și preurban”.

  Atașăm, mai jos, dovezile trimise de către CTP Arad la adresa redacției Special Arad privind existența anunțurilor de angajare la care se face referire în rândurile de mai sus:

  Scanned Document Scanned Document Scanned Document Scanned Document Scanned Document Scanned Document Scanned Document Scanned Document Scanned Document Scanned Document Scanned Document Scanned Document Scanned Document Scanned Document Scanned Document Scanned Document Scanned Document Scanned Document Scanned Document

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Normal ca se poate realiza linia 60, asa au declarat, pai va zic eu o solutie foarte eficienta si rapida: scoateti din birourile CTP 2-3-4 persoane cate sunt nevoie, care oricum nu fac nimic si faceti soferi sau soferite din ei/ele (ca in alta parte si femeile conduc autobuze), sa munceasca nu sa stea degeaba la birou sa primeasca salarii babane si ei nu fac nimic, numa sa le treaca timpu, cu cat mai putina biroratie cu atat mai bine. Faceti statiile alea odata ce tot asteptati, mura in gura? Dati dovada ca va pasa de transportul in comun!

   +7 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.