joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  CTP Arad angajează șoferi, vatmani, electricieni, mecanici, lăcătuși, tinichigii

  de Special Arad | 21 noiembrie 2018, 9:49 AM | Știri Arad

  0

  sediul CTP Arad

  Compania de Transport Public S.A., cu sediul în Arad, Calea Victoriei nr.35 B-37, a publicat pe site-ul oficial un anunț prin care aduce la cunoștință că sunt disponibile posturi vacante pentru șoferi de autobuz, șoferi automacagii și vatmani. Mai multe detalii puteți afla la telefon : 0257 338 597 sau 0357 401  080.

  Șoferii de autobuz sunt căutați pentru municipiul Arad şi preurban și pentru localităţile Peregu Mare, Peregu Mic, Pecica, Mailat şi Groşii Noi – cu domiciliul de preferință în localitățile menționate.

  CONDITII DE ANGAJARE: vârsta minimă : 24 ani, fără antecedente penale sau abateri de la legea circulaţiei, permis de conducere categoria D – pentru șoferi autobuz, permis de conducere categoria Tv pentru vatmani.

  De asemenea, CTP Arad mai angajează: electricieni reparații tramvaie; lăcătuși mecanici reparații tramvaie ; frigotehnist ; tinichigii carosieri ; mecanici auto ; electrician auto; electricieni stații și linii; lucrători pentru salubrizare ; muncitori necalificați – pentru linie cale.

  Cei interesati se vor prezenta la sediul S.C. CTP. S.A. – Serviciul Resurse Umane, având asupra lor urmãtoarele acte :

  – buletin de identitate

  – act de studii în original

  – curriculum vitae

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.