marþi, 16 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Cristina Joia, designer al emisiunii „Visuri la cheie“, bătută şi desfigurată într-un magazin din Capitală

  de Special Arad | 9 noiembrie 2020, 9:54 AM | Naţional

  0

  Cristina Joia, designer la emisiunea „Visuri la cheie“ de la ProTV, a fost bătută sâmbătă seară, într-un magazin de pe Calea Şerban Vodă din Capitală, de către o şoferiţă căreia îi reproşase că a blocat trecerea de pietoni şi parcarea magazinului.

  Potrivit unei postări de pe Facebook a jurnalistului ProTV Ovidiu Oanţă, şoferiţa a atacat-o pe Cristina Joia şi „a lovit-o în plină figură cu un obiect tare – nu e clar dacă un «box» sau cheie – zdrobindu-i nasul şi provocându-i o rană de câţiva centimetri.

  Cristina Joia a fost transportată, plină de sânge şi aproape leşinată, la spitalul Bagdasar Arseni, unde a fost operată.

  Poliţia a identificat agresoarea cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, însa nu îi cere socoteală, pentru că aşteaptă ca realizatoarea de televiziune să iasa din spital şi să depună plângere penală, susţine Oanţă.

  Citește mai multe detalii cu click pe adevarul.ro

  joia 2

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.