vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Cristian Ghinea (USR): „În unele părți ale acestei țări ciuma nu este roșie”

  de - | 12 octombrie 2018, 4:01 PM | Comunicate contra cost

  0

  Cristian Ghinea, vicepreședinte și deputat USR, fost ministru al Fondurilor Europene în Guvernul Cioloș, a declarat în cadrul unei conferințe de presă susținute la Arad:

  „Vreau să fie foarte clar pentru toată lumea de aici că USR sprijină filiala noastră din Arad în lupta politică pe care aceasta o are cu baronul Gheorghe Falcă.

  Vreau să fie foarte clar că înțelegem miza campaniei #FărăPenali pentru clasa politică veche și suntem cu totul surprinși că un primar PNL duce o campanie mizerabilă la adresa proiectului #FărăPenali.

  Am fost personal în foarte multe județe, am ajutat colegii să strângă aceste semnături, a fost o energie extraordinară, un milion de români au semnat pentru principiul #FărăPenali și au fost foarte multe zvonuri în unele județe că PSD și TSD ar trimite liste false ca să poată face apoi scandal pe acest subiect.

  Semnăturile invalidate în mod dubios de primăria Arad, fără respectarea procedurii legale, se încadrează în procentul normal de respingere înregistrat la nivel național, unde opoziția primarilor PSD față se proiect a fost mare și a îmbrăcat cele mai diverse forme: de la fuga din fața delegaților și până la violențe fățișe.

  N-a ieșit mare lucru din povestea aia, dar iată că un primar PNL întreține această mitologie în jurul listelor. Respingem ferm această mitologie, sprijinim colegii de la Arad în această luptă a lor și vreau să transmit un mesaj către PNL:

  Dragi liberali, ne luptăm cu o hidră și cred că va veni momentul în care va trebui să colaborăm pentru a curăța această țară. Vreau să fie foarte clar că în acel moment vom pune condiții, iar o condiție va fi «Fără baroni gen Falcă». Dacă cineva crede că prin atacurile constante la adresa USR Arad reușesc să ne dezbine, se înșală amarnic. Sunt cu totul alături de colegii noștri de la Arad, apreciem efortul lor și înțelegem că în unele părți ale acestei țări ciuma nu este roșie, dar este la fel de ciumă”.

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.