luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Crimă șocantă: un consilier local din Răzvad și încă un bărbat – împușcați mortal!

  de Special Arad | 27 octombrie 2017, 12:59 AM | Naţional

  0

  O crimă șocantă, care seamănă cu o reglare de conturi în stil mafiot s-a petrecut la Târgoviște. Abia după ce a fost identificat primul bărbat de către cunoscuți, aceștia și-au  dat seama că este vorba despre un consilier local al UNPR.

  UPDATE: Viceprimarul de la Răzvad, Șerban Ionela, susține că consilierul local și-a sunat un prieten, iar acesta l-a auzit spunând în telefon ”Vă dau pe mâna poliției!”. Ulterior s-au auzit două împușcături.

  ”Pe un câmp au fost găsite cele două persoane decedate. Nu putem spune ce fel de armă a fost folosită, cercetările se fac de către poliţişti şi procurori”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa, Alexandra Niculae.

  Un consilier local și încă un bărbat care se pare că lucra pentru acesta au fost găsiți împușcați în cap și în burtă pe un câmp de lângă Târgoviște, informează Antena 3.

  Este vorba despre consilierul local UNPR Răzvad, Gheorghe Ifrim, conform gazetadambovitei.ro. Celălalt bărbat, Ion Neagu, era angajatul acestui la o fermă din zonă. Gheorghe Ifrim era vânător, dar nu se știe dacă se afla la vânătoare în momentul în care a fost împușcat. Se pare că are o rană în zona capului. Polițiștii iau în calcul toate variantele pentru a elucida acest dublu omor, mai spune sursa citată.

  La ora transmiterii acestei știri autoritățile se află la fața locului și efectuează primele cercetări.

  Conform presei locale, acesta este Gheorghe Ifrim:

  media-150904816586400100

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.