Crimă între frați, foarte aproape de Arad! Medicii nu au mai putut face nimic

  de - | 25 septembrie 2019, 9:23 AM | Regional

  0

  Un scandal monstru într-o familie din satul Cornești, din județul Timiș,  s-a sfârșit cum se poate mai rău: un bărbat și-a ucis fratele.

  Localitatea Cornești, care aparține de comuna Orțișoara, a fost scena oribilei crime. Cei doi frați s-au luat la ceartă, iar de la cuvinte grele până la crimă n-a mai fost decât un pas. La un moment dat unul dintre ei a pus mâna pe un cuțit și l-a înjunghiat în piept pe celălalt, scrie opiniatimisoarei.ro.

  Medicii au facut eforturi disperate să-i salveze viata bărbatului găsit într-o baltă de sânge. Din păcate, aceștia nu au reușit. Omul și-a dat ultima suflare sub ochii îngroziți ai familiei.

  Citește mai multe detalii cu click AICI

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.