sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Update Creștere a cazurilor de Covid-19 la Arad: 30 de noi îmbolnăviri, în ultimele 24 de ore

  de Raluca Medeleanu | 5 august 2020, 1:28 PM | Coronavirus | Sănătate | Știri Arad

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.309 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Dintre aceștia, la nivelul județului Arad au fost raportate 30 de cazuri noi (cu 7 mai mult decât ieri). De asemenea, pe raza județului nostru au mai fost efectuate, dar și încă 19 retestări.

  Aradul nu scapă nici astăzi de decese corelate cu Covid-19, după ce luni și marți au fost raportate câte două, în fiecare dintre zilele respective. Update. Mai exact, este vorba de doi bărbați: unul din județul Arad și unul care a fost transportat de la Hundedoara la Spitalul Județean Arad și asftfel decesul a fost raportat pe lista de la Arad.

  La nivel național, în intervalul 4 august (10:00) – 5 august (10:00) au fost înregistrate 41 de decese (28 bărbați și 13 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Botoșani, Brăila, Brașov, Călărași, Caraș-Severin, Cluj, Dâmbovița, Galați, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Neamț, Olt, Suceava, Timiș, Tulcea, Vaslui și Municipiul București.

  Dintre acestea, 2 decese s-au înregistrat la categoria de vârstă 40-49 ani, 1 deces la categoria de vârstă 50-59 ani, 11 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 17 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 10 decese la categoria de peste 80 de ani.

  40 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, iar pentru un deces nu au fost raportate comorbidități.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.